sve teče kao po loju

MILJANA VEĆ ZAMIŠLJA BRAK SA ZOLOM! SAMO NEMOJ DA BUDEŠ POSESIVNA KAO SUBOTIĆKA: Lazar dobio srce na dlanu, a Miki dao URNEBESAN savet novopečenom paru! (VIDEO)

Rijaliti
> 22:01h

Malo je vremena trebalo Miljani Kulić i novom učesniku Lazaru Čoliću da započnu emotivnu romansu u rijalitiju "Zadruga 2". Nakon poljupca, veče su nastavili u krevetu, a onda se najpoznatija rijaliti mama povukla u svoje misli i zatvorila za ljubav za taj dan.

"Razmišljam kako ću kada izađem odavde prvo da otputujem sa Željkom na more, onda ću da otvorim lokal. Razmišljala sam i o tebi malo. Previše je emocija ovo za mene. Porodila sam se, dobila dete. Upoznala tebe, sasvim slučajno", krenula je Miljana da priča svom momku kada su se osamili u dvorištu.

foto: Printscreen

"Razmišljam da li će Željko da me razume kada bude odrastao. Da li će razmišljati "mama je ušla u rijaliti i našla momka". Falila mi je pažnja i da imam nekog pored sebe, sve mi se skupilo. I mama je tu", sve je bila iskrenija i otvorenija Kulićka.

A onda se razgovoru priključio i Miki Đuričić koji se u kući ponaša kao najiskusniji rijaliti igrač pa se ne libi da svakom cimeru da zlatan savet para vredan:

"Nemoj odmah da budeš posesivna kao Subotićka, da kukaš kako te nije pogledao. Zar nije lepše da budete opušteni?".

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen