Foto: Facebook

pravi vlasnik

REKLI MU DA MU JE PAS SMRTNO BOLESTAN: Gradonačelnik iz SAD ga poveo NA NEZABORAVNO PUTOVANJE (VIDEO)

Gradonačelnik jednog grada u Masačusetsu nedavno je bio na dvanaestodnevnom putovanju kroz 24 zemlje SAD sa svojim psom koji je teško bolestan.

Planeta
> 16:20h

Pol Heru, gradonačelnik Etlboroa, krenuo je na put sa svojim desetogodišnjim psom Murom nakon što je saznao da mu je ljubimac teško bolestan od leukemije i da mu je ostalo tek nekoliko meseci života.

foto: Facebook

Čim je saznao tužne vesti, Pol je otkazao svoj odmor na Bliskom istoku da bi iskoristio svaki dan koji mu je preostao s njegovim najboljim prijateljem.

Zajedno su prešli više od 10 hiljada kilometara, a Pol je na ovaj način želeo da se oduži za bezuslovnu ljubav koju je dobio od nje prethodnih deset godina.

"Mura je moja porodica i najdragocjenija stvar koja postoji za mene. Čak je išla i na posao sa mnom. Bila je tu i u dobru i u zlu" rekao je on.

foto: Facebook

Zajedno su obišli Britansku Kolumbiju, Kanadu, Kaliforniju, Veliki kanjon Kolorada, Nijagarine vodopade, planinu Rašmor, most Golden Gejt, Holivud i Nacionalni park "Jeloustoun". Posetili su čak i odgajivačnicu u kojoj je rođena u Kalifoniji.

"Bilo je kao da smo se vratili kući da posjeti stare prijatelje. Svi su mi rekli da treba da joj priuštim najljepše poslednje mesece života i to ću i uraditi", zaključio je Pol.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Facebook