Foto: Happy screenshot

ISKRENA

MAJKA JE JAVNO NARIBALA ZBOG TRUDNOĆE, ALI COKA NE ODUSTAJE! Željko Kulić dobija konkurenciju: Za novu rijaliti bebu kuju se VELIKI PLANOVI!

Rijaliti
> 21:05h

Aleksandra Coka Tasić i Nikola Lakić oduševljeni su činjenicom da im stiže prinova, što ne bi moglo da se kaže za roditelje mlade učesnice "Parova".

Ipak, pošto nedeljama nije želeo da se javi, Cokin otac je smekšao i podržao ćerkinu rijaliti vezu sa Nikolom Lakićem.

"Mom ocu je najbitnija moja sreća i mislim da je shvatio u kakvoj sam situaciji i posle ova tri meseca mislim da je video da je moj odnos sa Nikolom iskren i da je konačno legao na rudu", rekla je Coka.

foto: Happy screenshot

S druge strane, poziv majke koja je pred milionskim auditorijumom otkrila koliko se žrtvovala da bi je "izvela na put", nije promenio Cokinu odluku da postane roditelj u rijalitiju.

"Upravo zbog toga što se moji i pored teškog života mene činili najsrećnijom na svetu i omogućili mi imam divno detinjstvo, volela bih da i moje dete bude bar upola srećno koliko sam ja bila. Mi ćemo se potruditi da našem detetu omogućimo lagodan život i da se ne mučimo kao moji roditelji", otkrila je ona, koja planira da sa Lakićem da sve od sebe za blistavu budućnost rijaliti bebe.

Podsetimo, prva rijaliti beba Željko Kulić trenutno boravi sa majkom Miljanom, babom Marijom i dadiljom Klarom u "Zadruzi 2".

Njegov otac je, pak, u vili Parova.

foto: Happy screenshot

Aleksandra je bez dlake na jeziku objasnila čitavu situaciju, pa se dotakla i odnosa sa Izabelom Alojoski, odnosno tvrdnjama da je ljubomorna na nju kao bivšu devojku sadašnjeg dečka.

"Koga zanima Izabela Alijoski?" kratko je prokomentarisala ona i pokazala da o tome i ne razmišlja.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot