Foto: Saša Pavlić

dobra atmosfera u nišu

ŠOU ZA LALATOVIĆA: Pogledajte šta su fudbaleri Radničkog uradili treneru posle remija sa Zvezdom (VIDEO)

Trener Nenad Lalatović očigledno je omiljen među fudbalerima Radničkog iz Niša, koji su mu napravili iznenađenje dok je davao izjavu posle remija sa Zvezdom (2:2) na Čairu.

Fudbal
> 22:36h

Kada je novinarka pitala Lalatovića o utiscima sa utakmice, igrači su mu prišli s leđa i podigli ga uvis nekoliko puta.

Kada se taj "performans" završio, Lalatović je pod emocijama dao izjavu i istakao da je njegova ekipa pokazala da može portiv Zvezde.

- Šta da kažem, pokazali smo da možemo da igramo protiv Zvezde, takitički smo sjajno pripremili utakmicu. Rano smo primili gol na startu utakmice, ali smo se vratili i napravili preokret, a onda opet naivno smo primili drugi gol. Zvezda je Zvezda, nije lako igrati protiv nje, ali mi smo uspeli. Danas je čast biti igrač Radničkog u Nišu - rekao je Lalatović.

Usledilo je i pitanje da li ostaje u Nišu, pošto se spekuliše da će na polusezoni napustiti Radnički, sa kojim ima ugovor do kraja decembra ove godine.

- Imam ugovor do decembra, imam nekih ponuda, ne mogu da kažem da nemam. Ako dođe inostrana ponuda, možda napustim Radnički, ali voleo bih da ostanem u Nišu, da osvojim ovde trofej. Ovde se igra finale Kupa, videćemo šta će se desiti - rekao je Lalatović.

Kurir sport