Foto: Kurir

Laboratorija u poluraspadnutom stanju

VOŽDOVAČKI ODBOR NOVE STRANKE ZAHTEVA OBNOVU DEČIJEG DISPANZERA: Objekat kao iz horor filma, nedostojno života u 21. veku

Beograd
> 13:56h

Predsednik beogradskog odbora Nove stranke Voždovac Andrija Radovanović apelovao je danas na gradsku vlast i nadležne organe da pod hitno reše pitanje dečjeg dispanzera u ulici Jove Ilića na Voždovcu, kako se deca više ne bi pregledala i lečila u nehumanim i uslovima nedostojnim života u 21. veku.

Kako je u pisanoj izjavi naveo Radovanović, osim što dispanzer "kuburi" sa lekarima, pa se tako neretko dešava da u smeni bude samo jedan lekar, što je nedopustivo, on ima i svoju laboratoriju koja se nalazi u katastrofalnom stanju i po njenom izgledu bi se reklo da još od izgradnje nije renovirana. On je naveo da oronuli objekat više priliči sceni u nekom horor filmu nego mestu u čije bismo ruke predali zdravlje svog deteta.

Radovanović je apelovao na nadležne insistucije da tom problemu odmah pristupe odgovorno i ozbiljno i omoguće Beogra]anima da barem svoju decu leče u civilizovanim uslovima.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Kurir)