Foto: Kurir

Mašala! Prinova u domu direktora Koridora Srbije

ZORAN BABIĆ DOBIO SINA! NAPREDNJAK ZA KURIR: Mali David na rođenju imao čak 4,2 kg! Majka i beba su dobro! A šta mislite na koga liči moj naslednik? (FOTO)

Baš sam bio ponosan kad sam držao sina. Ćerke su plakale od sreće što su dobile brata, kaže Babić za Kurir

Politika
> 14:27h

Zoran Babić, direktor Koridora Srbije jutros je dobio sina. Beba, kojoj su roditelji dali ime David, i majka se osećaju dobro.Njegova supruga porodila se oko 8 časova jutros u bolnici u Višegradskoj.

Beba je po rođenju težila čak 4,2 kilograma, a bila duga 55 centimetara. Babiću je ovo treće dete, iz prvog braka ima dve ćerke. U razgovoru za Kurir, Babić kaže da su mama i beba dobro, što je najvažnije, kao i da su njegove ćerke oduševljene bratom.

foto: Kurir

- Mama i beba su odlično. David je težak 4,2 kilograma. Šta mislite na koga je (smeh)? Baš sam bio ponosan kada sam ga držao - kaže Babić i dodaje: - Ćerke su presrećne što su dobile brata, plakale su od sreće.

Babić je posle razvoda od dugogodišnje supruge Nataše ušao u vezu sa aktraktivnom 33-godišnjom doktorkom iz Beograda, a nedugo nakon što se saznalo za njihovu vezu stigle su i vesti da očekuju prinovu.

foto: Printscreen

Babić je član Predsedništva SNS, a u fotelju prvog čoveka Korodira Srbije došao je sa mesta šefa poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije.

Kurir.rs/E.K./Foto:Društvene mreže

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

2