Foto: Profimedia

saznajemo

NA SOPSTVENO VENČANJE DOŠAO JE U PAPUČAMA! A SLAVNI GLUMAC ZABAVLJAO JE GOSTE: Posle 32 godine veze, pevač PRIREDIO SPEKTAKL ZA PAMĆENJE! (FOTO)

Pop kultura

Pevač pank benda Šejn Mek Govan venčao se sa novinarkom Viktorijom Meri Klark sa kojom se 32 godine zabavljao. Njihov stajling zaintrigirao je javnost, a oni su priredili venčanje o kom će se dugo pričati. Džoni Dep bio je jedan od zvanica, a na proslavi je svojim muzičkim umećem i zabavio goste.

foto: Profimedia

Oni su se verili pre 11 godina, a sada su rešili i zvanično da stupe u bračnu zajednicu.

Mlada je nosila dugu crvenu haljinu, a kosu je ukrasila cvećem. Mladoženja, inače član pank benda "The Pogues" bio je u odelu i papučama.

foto: Profimedia

Planirano je bilo malo venčanje, međutim, kako to uvek biva, prijatelji i rodbina napravili su dovoljan skup, malu ali odabranu četu.

S obzirom na to da je Džoni Dep i muzičar, on je sa svojim bendom otpevao nekoliko pesama na svadbi prijatelja.

foto: Profimedia

Podsetimo, Mek Govan je postao poznat osamdesetih, i od tada je privlačio pažnju svojim pokvarenim zubima. Situaciju je dodatno pogoršao konzumiranjem alkohola i droga, pa je pre deset godina potpuno ostao bez zuba.

Konačno se podvrgao zubarskoj intervenciji 2015. godine i dobio savršeno pravilne i bele zube, ne računajući jedan zlatni, koji je zahtevao da ima.

foto: Profimedia

Kurir.rs / Foto: Profimedia