Foto: Printscreen/Happy

POTRESI U LUKSUZNOJ VILI! Nikad više takmičara pred vratima: Nju su IZBACILI gledaoci, a onda su svi ZAMENILI kad je ON SUROVO KAŽNJEN zbog BRUTALNIH uvreda

Rijaliti
> 09:32h

Nominovani za izbacivanje ove nedelje bili su Nikola Jovanović Conja, Jelena Ilić, Ratko Dimovski, Masttor Džonatan, Milica Cvetanović i Anđelina Marjanović.

Milica Cvetanović našla se na poslednjem mestu negativne tabela sa osvojenih 2,3 odsto glasova publike i ona je napustila luksuznu vili.

Potom je usledio šok jer je i Ratko Dimovski, poznatiji kao Zmaj od Banata, izbačen zbog nepoštovanja produkcije.

foto: Happy

"Okarakterisao si naš rijaliti kao logor novijeg datuma, lagao si, omalovažavao ovu kuću i vređao zaposlene na televiziji. Zbog svega navedenog, vreme je da napustiš vilu Parova", rekla je voditeljka Bojana Ristivojević.

Ratko je ćutke izašao iz rijalitija, iako se nije složio sa svim onim što je voditeljka rekla, zahvalio se na saradnji i poželeo sreću svim takmičarima.

Kao i svake nedelje u vili "Parova" je još jedno izbacivanje.

Potom je usledilo i glasanje takmičara koga ne bi voleli više da bude sa njima i najmanje glasova dobila je Enisi Bajramović. Međutim, s obzirom da je Bajramovićeva lobirala da cimeri glasaju za nju kako bi izašla, produkcija je odlučila da uloži veto i na taj način kazni takmičarku.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: