Foto: Kurir/Marija Dejanović

Otkrivamo

NEĆU U INVALIDSKA KOLICA! Darko Lazić ne prihvata da ne može da hoda! Pevač se oporavlja, a MNOGI GA I DALJE PLJUJU!

Lazić nije želeo da ga voze na terapiju, već je hteo pomoću štaka da ode do sale, ali mu to nije dozvoljeno zbog njegove slabosti

Stars
> 09:08h

Pevač Darko Lazić pobesneo je kad je čuo da će na terapije ići u invalidskim kolicima. Kako Kurir saznaje, folker, koji je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću, odbijao da u njih sedne i insistirao da do prostorije za elektroterapiju ode na štakama.

Ovu sliku još nije video... Olupina Darkovog automobilafoto: Damir Dervišagić

S obzirom na to da je u Kliničko bolničkom centru Zemun ležao više od mesec dana, mišići su mu atrofirali i jedna noga mu je operisana, on još uvek nije sposoban da se samostalno kreće. Otkako je prošlog četvrtka došao u Selters banju kod Mladenovca, dosta je napredovao i počeo je da sedi, ali još uvek nije spreman za samostalno kretanje, pa su mu neophodna kolica.

Želi štake

- Nije hteo ni da čuje za kolica. Baš se rastužio. Pokušao je da ih izbegne, predlagao je da odmah nauči da hoda na štakama, ali su mu doktori i terapeut objasnili da je to zasad nemoguće. Rekli su mu koji je proces lečenja i smirivali ga sve dok nije popustio. Lazić je, inače, poslušan pacijent, uklapa se u sve programe i brzo napreduje. Ima jak organizam, a njegova želja za oporavkom je velika, što na kraju i pokazuju zadovoljavajućim rezultatima. Jedini problem je bio s kolicima - otkriva naš izvor iz Centra za rehabilitaciju u Mladenovcu.

Prezadovoljan

Naša saznanja potvrdila je i pevačeva majka Branka Lazić, koja sa njim boravi u banji Selters.

foto: Marina Lopičić

- Nemojte molim vas da ga snimate. Ako vidi svoje slike u kolicima, rastužiće se i neće mu biti dobro - rekla je Lazićeva majka, pre nego što je on i sam pristao da se sa osmehom fotografiše i priča za Kurir kada smo ga pre dva dana posetili u banji.

- Ide nabolje! Staću uskoro na noge! Prezadovoljan sam ovde, osoblje i doktori su divni. Danas sam imao treću terapiju, bolje se krećem naravno, i brže i lakše. Počeo sam da ustajem sam. Bitno je da budem pozitivan, sve radim uz osmeh i samo tako mogu da se oporavim. Ovo što mi se dogodilo mi je za nauk. Odsad samo pamet u glavu. Ovo mi je najveća životna lekcija - rekao je pobednik treće sezone „Zvezde Granda” za Kurir.

foto: Printscreen/Instagram

Verenica Darka Lazića, devetnestogodišnja Marina Gagić inače trudnoću održava u Domu zdravlja u Pećincima, njenog rodnog sela, zbog čega nije 24 sata uz budućeg supruga. Kada obavi kontrole, ona dođe kod Darka u Selters u posetu na dan, dva i ponovo se vraća u svoje selo.

POBUNA - TVITERAŠI OGORČENI

Bio je drogiran, a dobio najskuplji apartman u banji

foto: Printscreen Twitter

Iako je Darkove fanove obradovalo to što je krenuo na terapiju, bilo je i onih koji su ogorčeni na sistem. Mnogima smeta što je Laziću u rekordnom roku odobreno lečenje u banji uprkos tome što donedavno nije imao ni zdravstveno osiguranje. Najveće nezadovoljstvo može se videti na Tviteru, objavio je espreso. rs - Po kom osnovu lice koje u trenutku udesa nije imalo osiguranje, bilo pijano i drogirano, vozilo bez vozačke, na račun građana Srbije dobija najskuplji apartman u Selters banji? - pitao je jedan tviteraš.

foto: Printscreen Twitter

- Darko Lazić - čovek koji je umesto u zatvorsku bolnicu, prebačen u banju? WTF? Bravo kreteni! - Sad kada je Darko Lazić preživeo (što me iskreno raduje), da li će policija, tužilastvo i sud da reaguju i pošalju ga u zatvor na neko vreme zbog svih saobraćajnih prekršaja u zadnjih par godina? - Čujem da se Darko Lazić oporavio i da je otpušten iz bolnice. Zanima me kada će građanin Lazić biti procesuiran za vožnju pod dejstvom narkotika, za izazivanje opšte opasnosti i za vožnju bez vozačke dozvole?

Kurir.rs Marija Dejanović, Foto: Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: