Foto: printscreen YT/FAcebook

horor kod bona

OVO JE SRPKINJA (17) BRUTALNO UBIJENA U NEMAČKOJ: Kenijac (19) tinejdžerku silovao i nasmrt pretukao, pa je danima krio u izbegličkom kampu! Policija ga otkrila prateći jedan trag! (VIDEO)

Procurili su novi detalji brutalnog ubistva Elme C. (17), poreklom iz Srbije, u izbegličkom smeštaju u nemačkom gradu u Sankt Augustinu, u blizini Bona.

Planeta
> 08:24h

Kenijac Brajan S. (19) priznao je zločin. On je tokom ispitivanja priznao da je Elmu C. ubio posle rasprave. Međutim tokom istrage je utvrđeno da je devojka je silovana, a zatim pretučena na smrt.

Njen leš je držao dva dana u jednoj od soba u kolektivnom izbegličkom smeštaju.

Elmini roditelji prijavili su njen nestanak u petak, a lokalni mediji prenose da je porodici rekla da ide da se nađe sa prijateljicom u Bonu.

Međutim, prema policijskim saznanjima, ona je, umesto toga, otišla da se vidi sa osumnjičenim. Kada je pronađena kesa sa njenom odećom i dokumentima, pokrenuta je opsežna istraga i potraga za tinejdžerkom.

Elma je navodno osumnjičenog upoznala u kafiću nekoliko nedelja ranije i navodno su bili u vezi. Policija je pomoću zajedničkih slika na Fejsbuku povezali žrtvu i Brajana i tako razrešila miseriozni nestanak Srpkinje.

Njeni školski drugovi kažu da pre nego što je ubijena išla sa majkom u kupovinu, da su bile vesele i šalile se.

"Bile su tako vezane, a sada majka sahranjuje ćerku!", kažu prijatelji, koji su se organizovali i prikupljaju pomoć za Elminu sahranu.

Uhapšeni mladić kenijskog porekla, ima nemačko državljanstvo, ali poseduje i dokumenta svoje zemlje. On je čekao je da mu dodele stan i uglavnom je boravio kod sestre u Bonu objavila je policija.

Brajan je od ranije poznat policiji koja ga je privodila zbog krađe, širenja pornografije i seksualnog zlostavljanja deteta.

Kurir.rs/Bild/DW

Foto printscreen YT