Foto: Printscreen

PREDSEDNIK DRŽAVE OTVORENO

ALEKSANDAR VUČIĆ O NAPADIMA NA SVOJU PORODICU: Ja sam kriv za te bitange! Nikad niko u Srbiji nije uhapšen zbog izgovorene reči!

Politika
> 11:45h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući jutros u Jutarnjem programu TV Pink, naveo je da njega i njegovu porodicu napadaju na najprizemniji način na društvenim mrežama i da niko u našoj zemlji nije uhapšen zbog izgovorene reči, već samo zbog pretnji ubistvom.

Pokazavši printskrin jednog posta sa Fejsbukom u kojem je napadnut najgorim uvredama, Vučić ih je glatko pročitao sve, ali nije mogao da izdrži kada je čitao deo u kojem je pomenuta njegova 16-godišnja ćerka Milica i to užasnom kontekstu, ističući da je on kriv za te bitange koje mu prozivaju porodicu.

foto: Printskrin

"Ime tvog čoveka neću govoriti, ali ću vam pročitati šta je napisao. Govori o meni naravno, mene nije sramota, pošto već govore stalno Vučiću pederu.

Za tu bitangu kada je potraže na adresi onda su rekli da je pobegao negde. I sada ja vas pitam "A šta biste vi Sarapa uradili da vam neko kaže za vašu ćerku? Tražili biste ga. E pa za tu bitangu koja mi ovo za ćerku govori ja sam kriv. I za tu bitangu i za sve druge. Oni da mi pričaju o nasilju. O nasilju da mi pričaju Đilas, Sergej Trifunović? Đilas koji je tukao ljude po Sopotu i Kaluđerici samo zato što su bili protiv njegovog lopovluka", dodajući da je Đilas ukrao 500 miliona da je ukrao.

Prema medijskim saznanjima, Vučiću i njegovoj porodici preko društvenih mreža pretio je i vređao Rajica Panić, koji je na Fejsbuku napisao da je, uz razne gadosti "Vučićev kravlji jezik dobar za gulaš-paprikaš". Nije poštedeo ni njegovu majku, a udario je i na Vučićevu maloletnu ćerku, zbog čega se predsednik Srbije na momenat i zaplakao.

foto: Printscreen

Rajica Panić, koji je zajedno sa Đorđem Višekrunom, koji uglavnom iz dijaspore rukovodi Fejsbuk napadima na predsednika Srbije i njegovu porodicu, plasira najodvratnije bljuvoitine protiv Vučića i njegove porodice.

Rajica Panić, prema saznanjima, radi po instrukcijama Đorđa Višerkune.

(Kurir.rs)