Foto: Instagram

EKSPLOZIJA EMOCIJA

NIJE NI SLUTILA ŠTA SE SPREMA! Kada budete videli šta je Janko priredio Biljani sigurno nećete ostati ravnodušni! Sve žene joj ZAVIDE zbog OVOGA!

Proslavljeni srpski teniser Janko Tipsarević i njegova zanosna supruga Biljana Tipsarević nedavno su na Maldivima odlučili da obnove bračne zavete.

Tenis
> 13:00h

Janko je na odmoru na Maldivima priredio nezaboravno iznenađenje svojoj dragoj. Iako su već osam godina u skladnom braku, Janko je poželeo da obnove bračne zavete, pa je priredio malu ceremoniju "venčanja".

Romantična ceremonija održana je na predivnoj peščanoj plaži, a pored zaljubljenog para na njoj su prisustvovali i Biljanina sestra Jovana i njen suprug.

Janko je opisao kako je izgledao ovaj romantični trenutak.

"Oduvek sam želeo da je obradujem i učinim nešto što ne očekuje. Ništa nisam organizovao unapred, već sam odluku doneo u trenutku", otkrio je Janko za "Story".

Svoje utiske prenela je i poznata modna kreatorka.

"Lepota je bila u opuštenosti. Venčanja na Maldivima podrazumevaju da se supružnici prisećaju nezaboravnih trenutaka i jedno drugom izgovaraju zavete. Nisam ni sanjala da ćemo se ponovo venčati. Janko me je potpuno iznenadio ovim romantičnim gestom i izlivom emocija", ne krije Biljana.

Kurir sport/Stori

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: