Foto: Instagram

ona pomera granice

NJENO TELO PREKRIVENO JE TETOVAŽAMA, ZOVU JE SRPSKA SPARTANKA, ZGODNA JE I OPASNA DO BOLA! Nekad je igrala košarku, a danas zarađuje OGROMAN NOVAC zahvaljujući svom savršenom telu i nerealnim fizičkim mogućnostima! (FOTO)

Bivša reprezentativka Srbije u košarci, Jasmina Aleksandrov, je mlada žena koja razbija stereotipe i svakodnevno pomera granice...

Ostali sportovi
> 19:02h

Jasmina je okončala košarkašku karijeru, ali nije prestala da se bavi sportom. Sa velikim uspehom se takmiči u spartanskim trkama. Jasmina je jedina žena sa balkana koja učestvuje u ovim surovim trkama koje su nedostižne za mnoge muškarce. 47,35 kilometara bez mape i detalja trase, 4.500 metara uspona i 60 prepreka ova hrabra devojka uspeva da savlada nakon više od devet sati.

Jasmina je izuzetno popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu ima više od 25.000 pratilaca. Bavi se modom, ima izuzetno popularn blog o zdravom telu, veganskoj ishrani i vežbanju. Svojim izgledom i fizičkim mogućnostima svakodnevno oduševljava fanove.

Zbog fantastičnog izgleda i harizme koju poseduje privukla je pažnju brojnih poznatih brendova koji su je angažovali kao zaštitno lice.

Podsetimo, Jasmina (devojačko prezime Ilić) je supruga srpskog košarkaša Nemanje Aleksandrova.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: