Foto: Avaz.ba

DOLIJAO RAZBOJNIK

TINEJDŽER SEJAO STRAH PO BANJALUCI! OKRUTNE PLJAČKE ŠOKIRALE SVE: Radnici marketa stavio nož pod vrat, pa naleteo na policajca, DŽUDO MAJSTORA! LOŠE SE PROVEO!

Maloletni F. Ž. (17) iz Banjaluke, koji je uhapšen u subotu uveče posle pljačke prodavnice u naselju Starčevica tokom saslušanja u policiji navodo je priznao da je odgovoran za još najmanje šest pljački.

Bosna i Hercegovina

Prišao s leđa

Sudeći prema načinu na koji su pljačke izvršene, ovaj malolenik bi mogao da se svrsta među najokrutnije razbojnike koje je Banjaluka imala. To potvrđuje i ova pljačka kada je radnici prišao s leđa i pod vrat joj stavio oštricu noža tražeći novac.

"Kada mu je prestravljena žena rekla da je njena kasa već ispražnjena, razbojnik se okrenuo prema drugoj radnici i, preteći da će joj zaklati koleginicu, od nje zatražio da isprazni svoju kasu, što je ona i učinila", kaže izvor blizak istrazi.

Razbojnik je ukrao 8.400 KM i krenuo da beži, ali ga je sreća izdala jer se na izlazu iz marketa sudario s policajcem, koji nije bio na dužnosti.

Policajac je krenuo za njim, a kako se radi o džudo majstoru, razbojnika je lako uspeo da savlada. Tada mu je u pomoć pritekao još jedan policajac i zadržali su pljačkaša do dolaska patrole. Pri hapšenju kod maloletnika je pronađen ukradeni novac, kao i nož kojim je pretio radnici.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Avaz.ba