Foto: Reuters, Printscreen

STRAŠNO

ĐAVOLI NE MIRUJU: Fudbaler Junajteda hteo GRUPNI SEKS dok ga je trudna devojka čekala kod kuće! Mančester drma NEVIĐEN SKANDAL (FOTO)

Skandali ovih dana ne zaobilaze Mančester junajted! Posle odlaska Žozea Murinja sa mesta trenera, napadač Đavola Antoni Martial je dodatno začinio stranice štampe na Ostvru.

Fudbal
> 16:53h

Ostrvaljani su se naširoko raspisali o preljubi i to dok je njegova devojka bila u osmom mesecu trudnoće!

Kako prenosi britanski San napadač Junajteda se na proljeće dopisivao sa 20-godišnjom manekenkom kojoj je predlagao seks u troje!

nestašna melikafoto: Pritnscreen/Instagram

Ali, Martialu prevara nije strana...

Sadašnju devojku, Melani Da Kruz je upoznao dok je bio u braku sa Samantom Džeklin sa kojom ima ćerku. Prvi brak je propao jer je Samantu prevario, ne sa Melani, već sa trećom devojkom, Emili Vidmen.

A sa Melani je dobio dete krajem jula ove godine, ali mesec dana pre toga započeo je razgovor s francuskim modelom, 20-godišnjom Malikom Semiči, kojoj je slao golišave fotografije.

"U početku su to bile samo nevine stvari poput 'kako si' i smešnih selfija. Znala sam da ima trudnu devojku, ali sam se trudila da ne obraćam pažnju na to. Čak me pitao i za 'trojku', ali nisam htela to", rekla je Malika, koju je 23-godišnji Martial upoznao u noćnom klubu.

Iako joj se Martial svideo, pa je prešla preko toga što je zauzet, posle joj je bilo krivo.

"Rekao je da moram da dođem u Mančester kako nas niko ne bi video, bio je jako uplašen da će ga devojka otkriti, a ja sam mu udovoljavala neko vreme jer mi se toliko sviđao, ali znala sam koliko je to neispravno", objasnila je Malika i otkrila kako je afera trajala dugo, a na kraju je zaključila.

"Kako stvari stoje, mislim da bi on trebao da se stidi".

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: