Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

NIJE JOJ LAKO

ČOLAK JE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO MOJU ĆERKU, OČAJNA SAM: Majka Jovanovićeve zgrožena Banetom! On je BOLESTAN!

Rijaliti

Gledaoci rijalitija ostali su šokirani kada su videli snimak na kojem Bane Čolak dodiruje Doroteu Jovanović dok ona spava. Njena majka Dragana je očajna, pa je o svemu progovorila.

Vidno uznemirena majka učesnice "Zadruge 2" Dorotee Jovanović kaže da nema tih reči kojima bi opisala svoju trenutnu nemoć zbog agonije u kojoj se nalazi njena ćerka nakon što ju je Branislav Čolak pred kamerama dodirivao po telu dok je ona spavala u zatvoru u koji su oboje dospeli zbog histeričnog ponašanja.

foto: Printscreen You Tube

Gledaoci su ostali šokirani kada su videli snimak na kojem Bane zavlači ruku ispod pokrivača i dodiruje Doroteu. U trenutku kada se Dorotea probudila shvatila je da Banetova ruka ispod njene majice i počela da je da se dere na njega. Mlada učesnica rijalitija je bila zaprepašćena, a njena mama njeno ponašanje opisuje kao razumnu i jedinu prihvatljivu reakciju u datoj situaciji.

"Bane je patološki lažov koji poriče i ono što su kamere snimile. Neki ukućani ga brane jer nisu videli istinu, jer izgleda ne mogu da poveruju da je toliko bolestan. Zameram i što psiholozi i psihijatri nisu procenili o kakvom čoveku se radi. On je navodno u spoljnjem svetu stao u zaštitu Zerine kad je silovana, a u rijalitiju je na korak da isto uradi. Već je počinio ogromne greške, tako da žalim i Zerinu. Očajna sam bila i dok sam posmatrala kako Bane seksualno zlostavlja moju ćerku", objašnjava Dragana Jovanović, koja priželjkuje da njena ćerka što pre izađe.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen