Foto: Printscreen

brutalan potez srbina

AMERIČKI KOMENTATOR JE ZBOG SRBINA VRIŠTAO OD ODUŠEVLJENJA! Nemanja Bjelica monstruoznim kucanjem preko igrača zapalio Kaliforniju! (VIDEO)

Spektakularno zakucavanje Nemanje Bjelice obeležilo je meč između Sakramento Kingsa i Memfisa.

Košarka
> 12:13h

Kingsi su posle velikog preokreta uspeli da savladaju na svom terenu Memfis rezultatom 102:99.

Nemanju na ovom meču nije služio šut. U prvom poluvremenu je sve promašio (0/6 za tri poena), međutim, u nastavku je bio sjajan kada je to bilo najpotrebnije.

Njegovo fantastično zakucavanje uz faul, na startu četvrte četvrtine, razdrmalo je i navijače i igrače domaćeg tima. Nemanja je sa dve ruke smestio loptu u koš Memfisa preko Darena Džeksona i tako bacio Amera na poster, a čitavu dvoranu u trans. Komentatori su vrištali od oduševljenja dok su gledali usporene snimke zakucavanja srpskog reprezentativca.

Zakucavanje Bjelice našlo se na listi najboljih 10 poteza večeri u NBA ligi. Majstorija Srbina zauzela je šestu poziciju.

Nemanja je meč završio sa 11 poena, šest skokova, tri asistencije, dve blokade i jednom ukradenom loptom.

Posle uspeha u Evrokupu, Partizan ima priliku da se u ABA ligi izjednači na tabeli s direktnim rivalom za plasman u plej-of Cedevitom. Kvota da će Zagrepčani pasti u Pioniru je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Cedevita.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: