Foto: Damir Dervišagić

Šou

KULIĆEVA DOMINIRALA NA ZADRUGOVIZIJI: Miljana razvalila krevet, Matora jahala Mikija

Rijaliti
> 08:07h

Ubedljivu pobedu na Zadrugoviziji odnela je Luna Đogani, na osnovu broja SMS i Fejsbuk glasova. Ona, međutim, nije toliko impresionirala žiri i publiku u studiju kao Miljana Kulić, o čijem nastupu se i dalje priča.

foto: Damir Dervišagić

Temperamentna Nišlijka je zajedno sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom izvela pesmu Stanije Dobrojević "Glavni akteri", za koju je pripremila posebnu koreografiju. Dok je đuskala na bini u kratkom šortsu, Kulićeva je pokazala da nema komplekse zbog viška kilograma i celulita, a njen spektakularan nastup nije mogao da prekine čak ni peh koji joj se dogodio kad je polomila krevet po kojem je skakala.

foto: Damir Dervišagić

Zanimljiv performans imali su i Suzana Perović, Višnja Petrović, Miki Đuričić i Jovana Tomić Matora, koja je za ovu priliku obukla kratku suknju i stavila periku. Ovaj četverac je dobio najviše pohvala od stručnog žirija jer su imali dobro pripremljen nastup, a posebno im se svideo deo kad je Matora zajahala pčelara iz Kupinova.

FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić

Jelena Krunić takođe je uložila mnogo truda u svoj nastup, a na kraju se i povredila. Starleta je rasekla nogu, koja je neprestano krvarila, pa je zbog toga čak i zaplakala na kraju.

FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić

Dok su zadrugari skakali i pevali na bini, članovi žirija su se zabavljali u crvenim stolicama, uglavnom praveći selfi fotografije. Jedino je Maja Nikolić imala problem jer je isflekala svoje ljubičaste čizme, pa je na njih sipala vodu iz flašice i tako napravila poplavu u studiju.

I. Ercegovčević - Lj. Stanišić/ foto: Damir Dervišagić