Foto: Starsport©

spremni za nove pobede

VERUJTE U OVE MOMKE: Košarkaši Partizana promovisali kalendar za 2019. godinu (FOTO)

Košarkaški klub Partizan promovisao je kalendar za 2019. godinu, a predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je naveo da se nada da će klub naredne godine imati sve manje problema i da će se misliti iskuljučivo na budućnost.

Košarka
> 21:47h

"Kada se prisetim trenutka kad sam prošle godine sa ovog mesta govorio, mogu da kažem da sam bio ogorčen, bio sam jako tužan zbog stvari koje su se dešavale u Partizanu... Mogu da kažem da danas ima sve manje problema u Partizanu", rekao je Mijailović.

"Nadam da će sledeće godine, kada budem pričao s ovog mesta, biti još manje problema i da ćemo misliti na budućnost, da će prošlost ostati iza nas, da će ostati prošlost u smislu nekih problema koji su nam se dešavali", dodao je on.

foto: Starsport©

On je zahvalio igračima za koje je naveo da su vredni, pošteni i dobri momci, kao i treneru Andrei Trinkijeriju.

"Hvala im što se bore za naše rezultate. Moramo da verujemo u njih", rekao je prvi čovek Partizana.

foto: Starsport©

"Želim da svi pozdravite Dragana Kićanovića koji je takođe posle 25 godina prvi put ušao u Partizan", rekao je Mijailović nakon čega je usledio veliki aplauz.

"Sa nama su i ostale legende... Nama puno znači kada takvi ljudi, koji su gradili istoriju Partizana, dođu u klub. To znači da je posao koji mi radimo dobar", dodao je on.

Promociji kalendara KK Partizan prisustvovali su, između ostalih, Dragan Kićanović, Predrag Danilović, Miloš Vujanić, Slavića Korpivica.

Kurir sport