Foto: AP

heroj kingsa

DVORANA JE EKSPLODIRALA, KOMENTATOR JE URLAO OD ODUŠEVLJENJA! O potezu Bogdana Bogdanovića bruji CELA AMERIKA! Ovaj snimak sigurno ćete pogledati bar 10 PUTA! (VIDEO)

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović bio je junak velike pobede Sakramento Kingsa protiv ekipe Los Anđeles Lejkersa.

Košarka
> 13:07h

Na četiri sekunde do kraja meča Lejkersi su imali dva poena prednosti (116:114). Bjelica je izveo aut sa strane, Bogdan je uspeo da primi loptu, napravio je dva driblinga, usledio je karakterističan step-bek i.... fantastična trojka za pobedu!

Panatinaikos čeka teška borba za plasman u plej-of Evrolige, a šansu da mu se približi ima večeras kada mu u goste dolazi CSKA. Kvota na keca je 2,55, a na dvojku 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Panatinaikos - CSKA.

foto: AP
foto: AP

Dvorana je u tom momentu eksplodirala, komentator je vrištao od uzbuđenja! Košarkaši Kingsa su se sjurili ka Bogdanu i usledilo je veliko slavlje. Bilo je jasno da im je trijumf mnogo značio.

Bogdan je bio najefikasniji u svom timu sa 23 postignuta poena, a čak 12 ubacio je u poslednjih pet minuta kada se lomio rezultat.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: