Foto: Damir Dervišagić, Filip Plavčić

Čudo neviđeno

GODINAMA JU JE PLJUVAO, A SADA KONAČNO VISOKA ČETVORKA: Vidić pohvalio stajling Dragane Mirković! (FOTO)

Kopernikanski obrt Kreator i stilista prvi put se pohvalno izrazio o modnoj kombinaciji folk zvezde

Stars
> 09:12h

Godina na izmaku donela je mnogo iznenađenja, a kako to obično biva, u foto-finišu desilo se jedno od najvećih: nakon što je petnaestak godina kritikovao, pa čak i vređao Draganu Mirković, Saša Vidić ju je naprasno - pohvalio! Naime, stilista i kreator poznat po tome što ne bira reči kada su pevačice, a naročito "luče iz Kasidola" u pitanju, njen stajling ocenio je vrlo dobrom ocenom, zamerivši joj samo izbor torbe.

foto: Dragana Udovičić

- Kaput da, salonka da, torba ne! Što se mene tiče, ovo je okej, ali opet greška sa ovom torbom, koja ne ide uz njen prelepi kaput. Uz ovu modno krštenu salonku išla bi manja damska torbica - objasnio je Vidić četvorku koju je dao Dragani u rubrici "Modni žiri" u nedeljniku Svet. Inače fotografisanoj posle snimanja sada već čuvenog, premda još neemitovanog, novogodišnjeg programa na RTS.

foto: Reprint Svet

Ovo je ne samo najviša modna ocena koju je jedna od najpopularnijih pevačica u istoriji domaćeg folka dobila od stiliste britkog jezika već i najblaža izjava koju je ikada dao o njoj. Podsetimo, Vidić je Mirkovićevu, između ostalog, doskora nazivao "perjanicom lošeg stila", a nije prezao čak ni da kaže da "izgleda kao đubre", te da je "seljanka", da "ne postoji već dve decenije".

- Dragana Mirković nema stila. To je ono zlatno pravilo: Nije bitno koliko imaš para, ako nemaš stila, to niko ne može da ti promeni - govorio je Vidić pre samo godinu dana, a da li je Mirkovićeva u međuvremenu ipak stekla ukus za modu ili se pak njegov ukus promenio, poznato je samo njemu.

Kako stvari stoje, Saša je pokazao da nije kukavica time što je promenio mišljenje, makar i na pet minuta, te da za Draganu više nije babaroga. Mada, ne sumnjamo da će zadržati pravo i da se predomisli, što bi bilo sasvim u skladu s njegovim imenom i prezimenom. U svakom slučaju, razbio je monotoniju!

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs, Lara Golubović/ Foto: Damir Dervišagić, Filip Plavčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: