Foto: Printscreen

opustili se

ZAVUKLI SE ISPOD POKRIVAČA, PA SE ZAIGRALI DOK SU OSTALI SPAVALI: Ana Korać i Marko otišli korak dalje! Krevet se LJULJAO! (FOTO)

Rijaliti
> 12:28h

Marko Marković nedavno je uša u u Imaginarijum, a on se od tada ne odvaja od Ane Korać, sa kojom je započeo ljubavnu vezu

Njih dvoje su nerazdvojni, stalno se češkaju, grle i maze pred ostalim ukućanima, a sada su rešili da odu i korak dalje. Oni su jutro dok su ostali spavali iskoristili da se prepuste strastima, pa se svašta dešavalo pod jorgan planinom.

foto: Printscreen

Tokom večeri, mladi maneken izjavio je ljubav atraktivnoj zadrugarki, te je priznao da mu je suđeno da bude sa njom i da mu je drago što je učinio taj korak i ušao u najgledaniji rijaliti, što je verovatno, dodatno rasplamsalo strasti među njima.

Odlučili su da se malo zaigraju, zavukli su se ispod pokrivača, a dok su ostali bili u dubokom snu, njihov krevet se ljuljao.

U jednom momentu, Koraćeva je podigla jorgan, pa se moglo naslutiti na koji su način zadrugari uživali. Oni su potom izašli, ali se ubrzo vratili u krevet i nastavili da spavaju.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: