Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/YT

POTRESNO

ČEKAM UBICU MOG ŽELJKA 19 GODINA, SVE MORA DA IZAĐE NA VIDELO: Ceca Ražnatović otvorila dušu pred kraj 2018. godine, i dalje ne može da preboli...

Stars
> 19:30h

Svetlana Ražnatović ni posle 19. godina ne može da se pomiri sa tragičnom sudbinom koju je doživeo njen suprug Željko Ražnatović Arkan.

Iako retko priča o nemilom događaju koji se odigrao 15. januara 2000. godine u hotelu “Interkontinetal”, Ceca je otvorila dušu i poručila da se još uvek nada da pravda postoji.

foto: Damir Dervišagić

"Devetnaest godina sa mojom porodicom čekam da se ubica izruči Srbiji. On je osuđen na trideset i nešto godina. Ne znam zašto mu je kazna smanjena sa 40 godina jer je u pitanju trostruko ubistvo. Verujem da će sve izaći na videlo i doći na svoje mesto. Ja sam svih ovih godina mogla da galamim, ali nisam. Nikada nas niko nije pozvao i izvestio o bilo čemu vezanom za Željkovu smrt, sve što smo saznali bilo je iz medija", rekla je Ceca.

Podsećamo, za brutalno ubistvo Ražnatovića i njegovih prijatelja Milenka Mandića i Dragana Garića, Okružni sud u Beogradu 9. oktobra 2006. osudio je Dobrosava Gavrića, Milana Đurišića i Dragana Nikolića. Gavrić, koji je pucao u Arkana, dobio je 35 godina kazne, a 2012. godine uhapšen je u Južnoafričkoj republici.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen/YT, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: