NOVOGODIŠNJA EUFORIJA

KURIR UGOSTIO WIND SPORT: Rađen sa decom iz vaterpolo kluba posetio našu redakciju (KURIR SPORT)

Ostali sportovi
> 15:56h

Nikola Rađen nedavno je sa polaznicima vateprolo kluba Wind sport iz Pančeva, čiji je direktor od osnivanja, posetio redakaciju Kurira.

mališani su imali bezbroj pitanja za naše novinarefoto: Kurir

Slavni veterpolista je u društvu trenera, psihologa i predsednika pomenutog kluba Vladimira Popovića ispunio želju omladinaca i doveo ih u našu kompaniju po paketić i da bi upoznao sa procesom rada u medijima.

Glavni urednik Kurira Aleksandar Đondović i odgovorni urednik Rajko Nedić sproveli su naše goste foto: Kurir

Glavni urednik Kurira Aleksandar Đondović i odgovorni urednik Rajko Nedić sproveli su naše goste kroz prostorije redakcije i potrudili se da im na zanimljiv način objasne kako funkcioniše naš posao. Novinari sportske rubrike popričali su sa polaznicima i savetovali ih kako se postaje šampion, kao što je upravo Nikola Rađen. U znak zahvalnosti, šampionski as poklonio je uredništvu kapice i kupaći.

gosti iz wind sporta nikola rađen i vladimir popovićfoto: Kurir

Inače, vaterpolista je za novogodišnje praznike boravio u Beogradu i posvetio se treninzima u Pančevu, kao i pripremama za prvi internaconalni turnir koji je održan u tom gradu, u organizaciji vaterpolo kluba i agencije Wind sport. Uz odršku grada Pančevo sve se završilo na zavidnom nivou, a što je još bitnije deca su pokazala sjajne rezultate.

kurir.rs / Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: