Foto: Printscreen

TRAGA SE ZA NJIMA

SRBIN I BOSANAC IZVELI SPEKTAKULARNO BEKSTVO IZ ZATVORA, PA OSUMNJIČENI ZA BRUTALNU LIKVIDACIJU: Begunci ubili bogatog srpskog naslednika ispred kluba u Istočnom Sarajevu?!

Admir Hodžić zvani Atko, policiji poznat od ranije, uhapšen je sinoć u akciji sarajevskih specijalaca u naselju Šip, jer se sumnjiči da je učestvovao u ubistvu Miloša Ostojića (30) iz Istočnog Sarajeva.

Bosna i Hercegovina

Hodžić se tereti da je direktnim izvršiocima likvidacije pružio utočište nakon ubistva i da su kod njega skrivali. Navodno je reč o dvojici počinilaca.

Miloš Ostojićfoto: Youtube/Printscreen

Počinioce ubistva policija nije zatekla u stanu koji koristi Hodžić i za njima se traga. Stan osumnjičenog je pretresen i iz njega su izuzeti određeni dokazi.

Kao direktni izvršioci ubistva spominju se Damnjan Mitrović (40), državljanin Srbije, i Dragan Milosavljević (41), državljanin BiH, koji su nedavno pobegli iz zatvora u Kopru u Sloveniji. Sarajevski specijalci prate njihove tragove, navodno su locirani te se očekuje njihovo hapšenje.

Likvidacija ispred kluba

Podsetimo, Miloš Ostojić (29) iz Istočnog Sarajeva ubijen je u profesionalnoj likvidaciji ispred njegovog noćnog kluba „Sparta“ u noći između utorka i srede.

Prema saznanjima Srpskainfo, Ostojića je ispred kluba sačekala nepoznata osoba koja je na glavi imala belu kapuljaču. Čim je Miloš izašao iz svog džipa „BMW X5“, ubica je na njega ispalio više hitaca iz automatske puške, a tri su ga pogodila. Zadobio je povrede karlice i preminuo je na putu do bolnice.

Ovo ubistvo šokiralo je tamošnju javnost jer građani Istočnog Sarajeva za pokojnog Ostojića imaju samo reči hvale. Kažu da je bio vredan momak, pomagao je porodici, nikada ništa ružno o njemu nisu čuli.

Potiče iz veoma imućne porodice, a veliki broj meštana Istočnog Sarajeva zaposleno je kod njih. Takođe i kafić ispred kojeg je ubijen bio je u vlasništvu njegove porodice, kao i pekara “Zlatno zrno”, ali i palačinkarnica “Zlatno zrno” u Istočnom Sarajevu.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Printscreen