Foto: Profimedia

saznajemo

DA LI ĆE KRALJEVSKA PORODICA POSTATI BOGATIJA ZA JOŠ JEDNOG ČLANA: Kejt Midlton ponovo TRUDNA?!

Pop kultura
> 19:55h

U kraljevskim krugovima proširila se vest da je Kejt Midlton ponovo u drugom stanju.

Kejt je rodila princa Luisa u aprilu prošle godine, a sada se šuška da u kraljevsku porodicu stiže i još jedna prinova. Podsetimo, pred kraj prošle godine i Megan Markl najavila je svoju trudnoću. Dete Harija i Megan stići se na proleće.

Na kraljevskom dvoru počele su da kruže priče da Kejt Midlton čeka četvrto dete. Kraljevska porodica tu vest još uvek nije potvrdila. Međutim, ono što je čudno, to je da još uvek nisu ni demantovali vest, jerada je neka vest lažna, porodica se obično pobrine da glasine brzo budu utišane.

Inače, Kejt i Vilijam već imaju troje dece, princa Džordža (5), princezu Šarlot (3) i osmomesečnog princa Luisa, a britanski portali preneli su da je izvor blizak porodici izjavio da je Kejt u jednom intervjuu rekla da želi "barem troje dece". Vitka linija vojvotkinje od Kembridža nikako nije odavala znakove trudnoće, a ona se poslednji put u javnosti pojavila na božićnoj misi.

Ovo je još jedan od razloga da se priča o trudnoću razvije. Naime, u prve tri trudnoće, Kejt je patila od trudničke hiperemeze, stanju koje podrazumeva teške mučinine i povraćanje, a u ekstremnim slučajevima trudnice budu hospitalizovane. Osim toga, trudnička hiperemeza izaziva dehidraciju, poremećaj elektrolita, a logična posledica je i mršavljenje. Upravo zbog toga je Kejt na počecima svoje tri dosadašnje trudnoće izgledala vidno mršavije i oslabljeno.

foto: Profimedia

Kurir.rs / Foto: Profimedia