Foto: Marina Lopičić

Superekskluzivno! KURIR OTKRIVA

KRAJ VELIKE LJUBAVI NIKOLE RAĐENA I ANE KOKIĆ: Sad je stvarno gotovo!

Vaterpolista i pevačica juče predali dokumenta advokatu i tako stavili tačku na desetogodišnji brak

Stars
> 09:58h

Ana Kokić i Nikola Rađen se razvode, ali ovaj put stvarno! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, slavni vaterpolista krajem decembra išao je kod matičara i tražio venčani list, da bi zatim kontaktirao sa advokatom radi okončanja desetogodišnjeg braka s pevačicom, a juče su oboje potpisali sporazumni zahtev za razvod braka!

Kako saznajemo, to su uradili baš na Božić jer je Nikola morao odmah da se vrati u Moskvu, gde igra za Dinamo. Nakon što sud dobije dokumenta, razvod će ući u proceduru, a očekuje se da sve bude brzo gotovo jer je zahtev sporazuman.

Odnos zahladneo

Njihov odnos zahladneo je letos, tokom boravka šampiona u Srbiji. Iako su se u javnosti ponašali kao da im u kući cvetaju ruže, istina je bila drugačija. Tokom dugih razgovora u četiri oka doneli su odluku da sporazumno stave tačku na brak. Izbegli su ružne scene zbog ćerki Nine i Tee, kojima su odluku saopštili nakon potpisivanja papira.

- Ana i Nikola i ranije su imali velikih problema, ali su uspevali da ih prevaziđu. Često se pričalo da se razvode, Ana je čak odlazila s decom kod svoje majke, ali uvek su jedno drugom davali novu šansu. Međutim, ovog puta nema povratka. Pevačica je navodno nezadovoljna svojim brakom jer je Rađen poslednjih nekoliko godina odsutan od kuće zbog svoje sportske karijere. Iako se on trudi da obilazi porodicu kad god mu se ukaže prilika, to nije bilo dovoljno da se održi harmoničan odnos. Pre nego što se vaterpolista u septembru vratio u Rusiju, Kokićeva mu je rekla da želi da se razvede. On je pokušavao da spase brak, ali bezuspešno. Danima su pričali, ali rešenje nisu našli, pa su se dogovorili da on učini prvi korak, što je i uradio. Cilj im je da sve reše u miru, bez ikakvih skandala - otkriva naš izvor.

Ana je od letos dva puta s decom bila kod Nikole u Moskvi, gde on inače igra za Dinamo, ali ponašali su se kao stranci, a ne zadovoljni supružnici.

Džentlmen

- Pevačica je prvi put išla kod muža sa sestrom i ćerkama, a drugi put samo s decom. Oboje su bili distancirani, ali trudili su se da Nina i Tea to ne primete. Bez obzira na to što se njihova ljubav ugasila, Rađen se prema ženi ponašao džentlmenski i trudio se da održi normalan odnos i komunikaciju. Vaterpolista je novogodišnje praznike proveo u Beogradu sa ćerkama i maksimalno im se posvetio. Boravak je iskoristio i da završi svu papirologiju u vezi s razvodom - završava naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo vaterpolistu za komentar, a on je potvrdio naša saznanja.

- Sve što mogu da vam kažem je da ćemo se Ana i ja u narednih nekoliko dana obratiti zajedničkim saopštenjem javnosti i medijima povodom ove situacije. Hvala na razumevanju - kratko je odgovorio šampionski as, dok je njegova supruga ostala nedostupna do zaključenja ovog broja.

foto: Damir Dervišagić

Istorijat Aninog i Nikolinog odnosa

LJUBAV POČELA POLIVANJEM VODOM!

Ana Kokić i Nikola Rađen upoznali su se u jednom klubu, gde mu je ona prišla i namerno ga polila vodom. Venčali su se 10. oktobra 2008. godine, kad je pevačica bila u petom mesecu trudnoće. U međuvremenu su dobili dve ćerke. Bračni par je prvih godina lepo funkcionisao i jedno drugom su bili najveća podrška. Međutim, problemi su nastali kad su se u javnosti pojavile priče da je Rađen supruzi neveran, ali i spekulacije da i ona njega vara. Nekako su uspevali da prebrode krize, ali sada je definitivno kraj.

foto: Kurir

U ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA SAZNAJTE JOŠ

POTERNICA ZA UBICOM: Policija juri Čabu Dera

PIKSI ZA KURIR: Sa Šekijem sam se čuo pred smrt

DŽUMBUS LETI PERJE NA RADIO-TELEVIZIJI SRBIJE: Bujošević optužio Vuletića da mu otima fotelju

BRRRR Stiže ledeno doba u Srbiju, minus 20 i ledena kiša!

PREDUZETNIŠTVO! SVETSKI TREND KOJI OSVAJA SRBIJU: Urbana poljoprivreda je biznis budućnosti

KRVAVI BOŽIĆ UMALO PORODIČNA TRAGEDIJA U BARAJEVU: Doneo badnjak u kuću, pa upucao rođake!

RUSIJA! DESETOMESEČNI DEČAK OPORAVLJA SE POSLE NESREĆE: Božićno čudo, probudila se beba iz srušene zgrade!

PUČ UŽIVO! OFICIRSKA ZAVERA U GABONU: Vojska pokušala državni udar

SRPSKI TRIO NAJJAČI NA SVETU: Niko kao oni Prijović, Mitrović i Jović

DOBRICA ĆOSIĆ O ĐOKOVIĆU: Kad Novak počne da gubi, Srbi će mu brojati pare

foto: Kurir

Srpska pravoslavna crkva i svi njeni vernici prekosutra proslavljaju Stevanjdan, praznik posvećen Svetom prvomučeniku i arhiđakonu Stefanu. Kurir vam sutra, uoči slave, poklanja luksuznu ikonu u zlatotisku sa molitvom.

Svetog Stefana slavi veliki broj građana, a pošto pada na treći dan Božića, to je prva krsna slava u godini.

Sveti Stefan bio je Jevrejin i rođak apostola Pavla. Prvi je od sedam đakona koje su sveti apostoli rukopoložili i postavili na službu pri pomaganju sirotinji u Jerusalimu. Zato je i prozvan arhiđakonom. On je prvi hrišćanin koji je stradao za Gospoda i zato se naziva Prvomučenik. Telo Svetog Stefana krišom je uzeo i sahranio na svom imanju potajni hrišćanin i knez jevrejski Gamalil.

(Kurir.rs/Marija Dejanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: