Foto: Printscreen

Skandal

ALEKSANDRA POKUŠALA DA PROVALI U ZADRUGU, TRAŽILA JE POLICIJA: A sad se oglasila i poslala JASNU poruku za Davida! (FOTO)

Stars

Aleksandra Subotić oglasila se pošto je pokušala da na silu uđe u Zadrugu i svojim fanovima poručila da nikako ne glasaju za njenog dečka Davida.

"Ne glasati za Davida!"

Subotićeva, koja je diskvalifikovana iz rijalitija jer je krvnički napala Minu Vrbaški, ne može da izdrži bez svog dečka i želi da on što pre izađe iz rijalitija kako bi bili zajedno.

"Medijsku pažnju ne želim, ne želim ništa i nikoga, ne žalim ni za čim... Jedino što želim jeste da sam pored njega, da ustanem i da ležem sa njim, da ga osetim uz sebe, da osetim miris njegove kože... Hvala vam unapred", napisala je Subotićeva.

foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, ona i Nemanja Tošić pokušali su da razvale kapiju uđu u Belu kuću, nasrtali su na obezbeđenje, reortere i organizatore. Zbog pokušaja provale u privatni posed, policija je odmah obaveštena o ovom slučaju, a prema prvim informacijama, ona traga za njima. Subotićka i Tošić uspeli su da pobegnu sa lica mesta pre dolaska policije.