Foto: Profimedia

KUTIJE PO PUTU

NE SKUPLJAJTE PILETINU S PUTA! KOLAPS U ALABAMI ZBOG BESPLATNE VEČERE: Hladnjača sa pilećim kroketima se prevrnula, a vozači pomahnitalo krenuli da grabe! Šerif morao da reaguje!

Mnogi stanovnici jednog dela Alabame pomislili su da im se posrećilo, te da su vožnjom do kuće po regionalnom putu naišli na besplatnu večeru i to u većim količinama.

Planeta

Međutim, kancelarija šerifa u Alabami morala je da reaguje i javno upozori ljude da ne skupljaju piletinu sa puta jer nije bezbedna za upotrebu, a i zbog opasnosti na putu.

Potpuni saobraćajni kolaps nastao je kada se ogromna hladnjača - kamion sa 18 točkova prevrnuo a pileći kroketi koje je prevozio rasuli po regionalnom putu.

Vozači koji su prolazili ovim delom Čiroki okruga, u blizini granice sa Džordžijom, zaustavljali su nebezbedno svoja vozila i pomahnitalo skupljali rasute kutije sa puta.

Jedini način da policija zaustavi ludilo koje je nastalo u saobraćaju je da izda saopštenje da piletina nije bezbedna za upotrebu zato što se satima već nalazi razbacana po putu.

Morali su i da upozore da je protivzakonito zaustavljati saobraćaj i da će protiv onih koji krše propise podneti tužbe.

Ipak, bilo je više onih koji su rešili da kući ponesu večeru koja im je "pala s neba" makar i rizikovali kazne.

Kurir.rs / AP

Foto: Profimedia