Foto: Screenshot/YouTube/KOAT, Screenshot

horor

PODVODILA ĆERKU (10) PA JE DALA MONSTRUMIMA U RUKE: Majka smireno gledala kako je siluju, dave i pale (VIDEO)

Viktorija Martens (10) pronađena je mrtva u stanu u Novom Meksiku 2016. godine. Naredne dve godine počela je da se odmotava stravična priča.

Planeta
> 10:14h

Majka devojčice Mišel Martens (38) nije imala dosje, ali je tokom istrage policiji rekla da je na internetu tražila muškarce koji su dolazili i imali seks sa njenom decom dok je ona to gledala iz zadovoljstva.

Mišel je kasnije na internetu upoznala i Fabiana Gonzalesa (34) koji joj je postao dečko.

Njegova rođaka Džesika Keli (34) je neposredno pre ubistva Viktorije puštena iz zatvora. Ona je donela Viktoriju u stan. Komšije su tokom večeri čuli viku iz stana. Mišel Martens i Fabijan Gonzales su otišli iz stana naredno jutro, a komšijama su rekli da se vika čula jer ih je Džesika napala peglom.

Policija je kasnije dobila poziv i u stanu su našli mrtvu devojčicu. Telo je bilo raskomadano, umotano u ćebe i zapaljeno u kupaonici. Obdukcija je pokazala da je devojčica bila seksualno zlostavljana, zadavljena i raskomadana.

Mišel je policiji priznala da su njenoj kćeri davali alkohol i drogu kako bi je smirili i kako bi se Fabian i Džesika mogli sa njom da imaju seks.

Sve troje su uhapšeni. Tokom istrage policija je pronašla i DNK četvrte osobe, neidentifikovanog muškarca i veruje se da je upravo on ubio Viktoriju.

Mišel je priznala krivicu i mogla bi da dobije između 12 i 15 godina zatvora. Gonzales čeka suđenje, a njegova rođaka, bi prema rečima njenog advokata, iz zatvora mogla izaći nakon 20 godina.

Kurir.rs/24 sata.hr

Foto: Screenshot