Foto: Starsport

reakcija

TOMIĆ NE TRAŽI ALIBI: Falila su trojica, ali imamo 15 igrača i svi moraju da budu spremni

Crvena zvezda je u Laktašima odigrala najdramatičniju i najneizvesniju utakmicu ove sezone u ABA ligi, ali je tim trenera Milana Tomića ipak uspeo da ostane neporažen protiv Igokee 79:77.

Košarka
> 21:22h

Domaćin je imao odličnu priliku da prvi skine skalp crveno-belima, ali u završnici nije uspeo da pogodui trojku za pobedu.

Jesu crveno-beli bili oslabljeni pošto u timu zbog povreda nije Bilija Berona, Branka Lazića i Maika Cirbesa, dok se na parket vratio oporavljeni Faje, ali Milan Tomić nije u tome hteo da traži nikakav alibi za slabiju igru Zvezde.

- Ovakve pobede su nam isto potrebne. Napravili smo mnogo grešaka, kao što su 22 ofanzivna skoka Igokee. Ali, s druge strane, i kada loše odigraš trudiš se da pobediš. Jesmo igrali bez trojice igrača, ali nikada nisam tražio alibi u tome, niti ću reći da smo igrali oslabljni, jer imamo 15 igrača u rotaciji i svi treba da budu spremni da zaigraju. Dakle, nikad nema izgovora u tome da li smo oslabljeni ili ne - jasan je Tomić koji se osvrnuo i na navijače Zvezde kojih je bilo u dvorani. - Hvala im što su došli. Hala je bila puna. Bilo je mnogo interesantno kada je jedan deo tražio ''ubaci Kešelja, ubaci Kešelja''. Bili su simpatični.

Kurir sport