NA NASTUPU NOSILA BURMU

ČUJEM DA NJU ZOVEŠ IMENOM MOJIM! Ana Kokić posle razvoda napravila HAOS u TREBINJU, a onda sve ŠOKIRALA porukom koju je ostavila... NA STUBU SRAMA (VIDEO)

Stars

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen odlučili su da se razvedu posle 10 godina braka u kojem su dobili ćerke Ninu i Teu, a o njima će se, kako su se dogovorili, starati zajedno.

Kokićeva, koja ne želi da govori o detaljima razvoda, odmah se posvetila poslu i nastupima pa je za Srpsku novu godinu nastupila u Trebinju na Trgu slobode.

foto: Printscreen Ekskluzivno

Pun trg mladih Hercegovaca uživalo je uz Kokićeve hitove, ali i hitove njenih kolega. Kokićeva se na binu pojavila u crnom bodiju i bundi, a prsten, kako prenose tamošnji mediji, još nije skinula.

foto: Adria Media TV

Ana je na Instagramu podelila deo atmosfere iz Trebinja, a ono što je zanimljivo jeste da je otpevala i pesmu "Čujem da",a onda je čak tu pesmu podelila na Instagram storiju još dva puta.

"Čujem da nju zoveš imenom mojim dok spavaš sa njom da u tebi postojim na stubu srama i tuđa i sama bez dodira tvoga nestajem ti", reči su refrena koje je Ana pustila na svom Instagramu.

Podsetimo, Ana Kokić je, posle odluke o razvodu, odlučala da će da i dalje nosi burdmu kao dokaz njihove ljubavi.

Kurir.rs/Foto Stefan Jokić/Damir Dervišagić