Foto: AP, Profimedia

ISPLIVALI DETALJI

ŠOK! LJUBAVNICI SLAO GOLE FOTKE I HVALIO SE VELIČINOM: Bezos više neće biti najbogatiji čovek na svetu, pola para daje ženi zbog prevare! Evo koliko košta NAJSKUPLJI RAZVOD IKADA!

Osnivač kompanije Amazon i najbogatiji čovek na Forbsovoj listi razvodi se od supruge nakon 25 godina braka, a moraće da joj isplati oko 70 milijardi dolara, što je polovina njegovog bogatstva.

Planeta
> 08:19h

Džef Bezos (54), čije je bogatstvo procenjeno na 140 milijardi dolara, moraće napola da podeli svoj imetak sa suprugom Mekenzi, jer nisu imali predbračni ugovor, a "isplivalo" je da joj je bio neveran. Prema pisanju stranih medija, Bezos je uhvaćen u prevari sa voditeljkom Loren Sančez, a detalji ovog slučaja pune tabloide širom planete. Bezos je, prenosi San, svojoj ljubavnici slao lascivne poruke i golišave selfi fotografije, na kojima je hvalio veličinu svog "ponosa" i obećavao joj da "neće biti nežan".

Inače, ranije poruke otkrile su da je šef Amazona ljubavnici slao eksplicitne fotografije i poruke toliko sočne da američki tabloidi nisu hteli da ih objave. Ona je te poruke navodno prosleđivala prijateljicama, te su na kraju tako dospele u javnost, a to je stvorilo probleme u vezi najbogatijeg čoveka sveta i voditeljke. Kako pišu strani tabloidi, Bezos joj je slao i romantične poruke poput: "Preplavljen sam ljubavlju prema tebi. Srce mi raste samo da napravi mesta za tebe." Par se krišom susretao na raznim mestima, a Bezos je "ljubavnicu vozikao po svetu svojim privatnim avionom", kako pišu tabloidi.

Prevara je, navodno, otkrivena kada je njegova supruga videla ime nepoznate žene na spisku putnika privatnog aviona. Mekenzi i Džef venčali su se pre više od dve decenije i imaju četvoro dece, tri sina i usvojenu devojčicu iz Kine.

Kurir.rs/ B92/ Mondo

Foto: AP i Profimedia