Foto: Pritnscreen/Instagram, Pritnscreen/Twitter

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

MAFIJA UBILA FUDBALERA KARDIFA, TO NIJE BIO NESREĆAN SLUČAJ?! Bivša devojka Emilijana Sale ŠOKIRALA svet!

Berenis Škair, bivša devojka Emilijana Sale, tvrdi da iza avionske nesreće u kojoj je nestao 28-godišnji argentinski napadač stoji fudbalska mafija!

Fudbal
> 13:02h

Berenis ne krije da joj je srce slomljeno i da se oseća potpuno uništeno od momenta kada je saznala da je nestao avion u kom se nalazio njen bivši dragi.

Ona odbija da poveruje da se radi o nesreći.

"Želim da se probudim i da sve bude samo ružan san. Molim vas da istražite ovo jer ne verujem da je u pitanju nesreća. Istražite fudbalsku mafiju, jer ja nae verujem da je to bila nesreća", napisala je na društvenim mrežama Škair.

Argentinski list "Infobae" tražio komentar od devojke, ali nije želela sada da priča o tome.

"Jedino što želim je da se on pojavi. Iz poštovanja prema porodici, reći ću ono što treba da kažem za nekoliko dana."

Lepa Argentinka ne može da se pomiri sa činjeniicom da možda više nikada neće videti Emilijana.

"Zašto se ova nesreća dogodila fascinantnom čoveku, vrednom, tako posvećenom poslu, čoveku koji je bio pun planova. Emi, moje srce je slomljeno. Još uvek ne mogu da razumem. Uništena sam, osećam bol, strah, bes i nemoć jer ne mogu ništa da uradim", napisala je u svom emotivnom "postu" na Instagramu Škair.

Podsetimo, 28-godišnji fudbaler Emilijano Sala i pilot malog aviona "Pajper Malibu" i dalje se vode kao nestali, a potraga je u toku. Sala je bio na putu iz Nanta u Kardif, avion u kom se nalazio je nestao sa radara blizu Kaskets svetionika kod Aldernija, jednog ostrvceta u La Manšu.

Policija i službe za spašavanje ne kriju da su šanse da je Emilijano živ jako male.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: