Foto: Shutter

Stravično

ŠOK U TUTINU! NASTAVNIK FIZIČKOG 2 GODINE SILOVAO UČENICU: Sve je počelo kad je bila peti razred i odveo je u svlačionicu! HOROR

O. A. (65) sumnjiči se da je zlostavljao devojčicu (13) u fiskulturnoj sali škole, sve počelo kad je ona bila pet razred

Crna Hronika

Nastavnik fizičkog O. A. (65) iz Tutina uhapšen je zbog sumnje da je dve godine silovao učenicu (13) u svlačionici i fiskulturnoj sali osnovne škole.

Kako saznajemo, nastavnik se tereti da je seksualno zlostavljao devojčicu još dok je ona išla u peti razred i kad je imala 11 godina.

Smogla snage

- Najpre je počeo s dodirivanjem na časovima fizičkog, odvodio ju je i u svlačionicu posle nastave, a potom čak i u sali za fizičko. Zatim se to ponavljalo sve dok je nije silovao. Učenica se plašila da ga prijavi, pa je njena agonija trajala skoro dve godine. Povukla se u sebe i čudno se ponašala. Ipak, kada više nije mogla da podnese njegova stalna pozivanja u salu za fizičko, ona je sve ispričala roditeljima, koji su ga prijavili policiji - rekao je sagovornik Kurira.

foto: Shutterstock

Nakon saslušanja devojčice, koja je sada sedmi razred, i njenih roditelja, ona je upućena na lekarski pregled, a dobila je i stručnu pomoć. - Razgovarala je i sa psihologom. Prvi rezultati potvrdili su da je seksualno zlostavljana i odmah je izdat nalog za hapšenje nastavnika - kaže naš izvor.

Iz Policijske uprave Novog Pazara saopštili su da se O. A. sumnjiči za izvršenje krivičnog dela silovanja, da mu je određen pritvor do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

- Sumnja se da je O. A. u prethodnom periodu silovao trinaestogodišnju devojčicu - navodi se u saopštenju MUP.

foto: Nebojša Mandić

Drugi slučaj

Kako saznajemo, on je na saslušanju negirao delo za koje se tereti.

- Rekao je da ništa nije uradio i da mu je sve namešteno, da nema veze sa zlostavljanjem devojčice. Bio je uznemiren i nekoliko puta mu je pozlilo - kaže naš sagovornik iz istrage.

U osnovnoj školi u Tutinu u kojoj je ovaj nastavnik zaposlen rekli su da će prokomentarisati ovaj događaj tek kada budu gotovi rezultati istrage.

Inače, pre skoro godinu dana u Tutinu se dogodilo sličan slučaj. R. M. (60), nastavnik u seoskoj školi na Pešteru, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad učenicom.

- I tada su roditelji i meštani bili veoma uznemireni. Taj nastavnik je posle nekoliko meseci istrage vraćen na posao - kažu Tutinci.

Kurir.rs/Zoran Šaponjić Foto: Shutter