Foto: Promo

SREĆNIKA ČEKA NAGRADA! Jahorina nagrađuje milioniti prolaz na skijaškim stazama

Društvo

Jahorina je planina koja zbog svojih brojnih aktivnosti beleži iz godine u godinu sve veći broj skijaša. Zato ne čudi činjenica da se ta brojka popela na skoro milioniti prolaz na skijaškim stazama, a jubilarnog srećnika očekuje vredna nagrada.

Čini se da je pred Jahorinom nikad bolja turistička sezona. U ovoj je zabeležen rast za čak 20 odsto više skijaša nego prethodne skijaške godine, a Olimpijski centar Jahorina sa oduševljenjem najavljuje da su se približili milionitom prolazu ove skijaške sezone, te se očekuje da se jubilarni prolaz desi u prvih deset dana februara.

Sprema se nagrada

Oni će nastaviti sa praćenjem parametara koji će pokazati ko je srećnik koji se po jednoj od mnogobrojnih ski staza na ovoj planini spustio milioniti put. Da bi taj veličanstveni trenutak ostao kako u pamćenju jublarnog skijaša, tako i u istoriji ove planine, OC Jahorina je pripremio vrednu nagradu za njega.

Kako najavljuju, ovo je još samo jedno od iznenađenja koje OC Jahorina priprema za svoje posetioce u nastavku nikad bolje turističke sezone na ovoj planini i podsećaju da uz poslovne rezultate koji su u žiži javnosti intenzivno brinu o zadovoljstvu i bezbednosti svih skijaša.

Kurir.rs