Foto: Privatna Arhiva, Facebook

SRAMOTNO! Bojica Đurović napao novinare Kurira

VIDEĆETE ŠTA ĆE DA VAM SE DESI! JA SAM SA CETINJA! Sin mu ubio studenta na Zvezdari iz čista mira, a on ZAPRETIO NOVINARIMA KURIRA: Vi se igrate životom malog dečaka!

Ne zna gde bije! Otac Neđeljka Đurovića (28), osumnjičenog za zversko ubistvo studenta Miloša Mileusnića na Zvezdari, poručio našoj redakciji „da dobro ureže u sećanje njegovo poreklo“

Crna Hronika
> 11:23h

Poreklom sam sa Cetinja! Dobro to zapamtite! Videćete šta će da vam se desi! Bićete gonjeni zbog svih laži koje ste uputili na račun mog sina! Vi ste nenormalni!

foto: Privatna Arhiva

Ove pretnje je svim novinarima Kurira uputio Bojica Đurović, otac Neđeljka Đurovića (28), osumnjičenog za zversko i hladnokrvno ubistvo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića (24), kog je iz čista mira iskasapio nožem u Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari.

Izgubio kompas

Ogorčeni Đurović, koji je očigledno i dalje nesvestan težine zločina koji je počinio njegov sin, smatra da su novinari ti koji se igraju životom njegovog sina. On je zaposlenima u redakciji Kurira poručio „da dobro urežu u sećanje njegovo poreklo“, što nameće utisak, ali i zaključak, da Bojica Đurović nije spreman samo na verbalni napad.

- Žao mi je momka koji je ubijen, ali vi se sve vreme igrate životom jednog malog dečaka! Ali, dobro, lako ćemo sve to rešiti. Videćete za ono što ste mu uradili i za sve laži koje ste napisali. Vi, bre, niste normalni! Slobodno pišite šta hoćete! - nizao je pretnje na račun novinara Đurović, očigledno zaboravljajući na krvavu i svirepu igru sa životom drugog dečaka, a koju je poveo njegov sin.

On je dodao da je sve razgovore sa reporterima snimao, kao i da je fotografisao prepiske.

foto: Facebook

Nasilje

TUKAO POŽAREVLJANE

Sagovornik Kurira navodi da je Bojica Đurović u Požarevcu poznat po brojnim tučama.

- Policiji je poznat po tome što je tukao svoje sugrađane, iako je pokušao da sebe i svoju porodicu prikaže u drugačijem svetlu. U žižu javnosti dospeo je krajem 2010, kada se potukao sa jednim inspektorom rada ispred tržnog centra u Požarevcu. Tada je nesrećnog čoveka udario više puta u glavu i ozbiljno ga povredio - kaže naš sagovornik.

Preti tužbama

- Sve ćete tužbe da platite jer smo za sve napravili skrinšotove. Platićete za laži koje ste pisali o meni i mom sinu! - nastavio je sa pretnjama Đurović, a potom zalupio slušalicu.

Podsetimo, njegov sin Neđeljko, kome su, kako požrtvovani otac smatra, život upropastili novinari, uhapšen je zbog sumnje da je 27. januara nasred ulice nožem rasporio studenta Miloša Mileusnića u beogradskom naselju Zvezdara.

Osumnjičeni je nakon monstruoznog i svirepog zločina izjavio da je to učinio zbog toga što je bio ljut i nervozan. Takođe, u svoju odbranu izneo je i činjenicu da je, viseći na Fejsbuku i Tviteru, shvatio da je njegov život bezvredan i da je zbog toga odlučio da nekoga ubije. Mladi student iz Čačka bio je prva osoba na koju je gnevni Đurović naleteo na ulici u ranim jutarnjim satima, a uprkos borbi lekara koji su ubrzo nakon napada došli da mu ukažu pomoć, nesrećni mladić je izdahnuo.

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Privatna arhiva, Facebook