Foto: Profimedia/TTviter

loše vesti

TUGA Pronađeno telo pored olupine aviona u kom je bio fudbaler Emilijano Sala!

U olupini aviona u kom je leteo fudbaler Emilijano Sala pronađeno je beživotno telo, prenose engleski mediji.

Fudbal
> 13:39h

Još uvek nema zvanične potvrde da se radi o telu nesrćnog fudbalera.

Ostaci aviona u kome je bio argentinski fudbaler Emilijano Sala pronađeni su u kanalu Lamanš, objavio je u nedelju veče specijalista koji je vodio privatnu potragu.

"Na osnovu analize video snimaka sa ROV (podvodno daljinsko upravljanje vozila) telo je vidljivo u sredini olupine. Sada se razmatraju dalji koraci u konsultacijama sa porodicama putnika i pilota", saopštio je britanski ogranak za istraživanje nesreća.

Naučnik i specijalista za pronalaženje olupina Dejvid Merns objavio je na Tviteru da je pronašao ostatke aviona dve nedelje pošto je letelica nestala iznad Lamanša na putu od Francuske do Velike Britanije.

"Ostaci aviona koji je prevozio Emilijana Salu i kojim je upravljao Dejvid Ibotson locirani su rano jutros", objavio je Merns u nedelju na Tviteru.

Podsetimo, avion koji je fudbalera prevozio iz Nanta u Kardif nestao je sa radara 21. januara oko 20 časova. Odmah se posumnjalo da se srušio u more. Nakon što je policija posle tri dana prekinula potragu, pokrenuta je privatna potraga za koju je preko interneta prikupljeno više od 300.000 evra.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: