Foto: Dado Đilas

jezivo

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PUTU KOD RUME: Kolima usmrtio pešaka, pa pobegao!

Muškarac G. E. nađen mrtav na putu između sela Putinci i Donji Petrovci. Pored tela bilo razbijeno staklo i delovi fara automobila kojim je čovek udaren

Crna Hronika

Telo muškarca G. E. (50) pronađeno je na putu između sela Putinci i Donji Petrovci kod Rume preksinoć oko 20.30 časova, a prema prvim informacijama, on je najverovatnije nastradao u saobraćajnoj nesreći.

Kako saznajemo, meštani koji su prolazili putem primetili su telo pešaka, pa su odmah pozvali policiju.

Telo na kolovozu

- Policija je došla na mesto nesreće, gde je zatekla telo G. E. na kolovozu s vidljivim povredama. Kako se sumnja, on je udaren automobilom na putu, a vozač je nakon toga pobegao s mesta nesreće, ne zaustavivši se da pruži pomoć povređenom čoveku - objašnjava naš izvor iz istrage i dodaje da se sumnja da je G. E. stradao dok je pokušavao da pređe ulicu.

Navodno, pored tela pokojnika pronađena je i putna torba, kao i delići stakla.

- Torba je stajala pored muškarca, a nedaleko od njega nađeni su i delići razbijenog stakla, kao i delovi fara automobila koji ga je udario. Posle obavljenog uviđaja telo je odneto na obdukciju, koja će pokazati tačan uzrok smrti - kazao je sagovornik Kurira.

Put nije prometan

Sremskomitrovačka policija intenzivno radi na otkrivanju osobe koja je udarila muškarca i pobegla.

- Biće pregledane sve nadzorne kamere u ova dva sela kako bi se utvrdilo o kom vozaču je reč. Problem je što je reč o lokalnom putu, koji nije prometan, a nalazi se između mesta koja nisu mnogo naseljena - rekao je naš izvor.

Istraga u toku Potraga za vozačem Kako saznajemo, s obzirom na to da su kraj tela oborenog pešaka nađeni delovi fara, očekuje se da policija brzo utvrdi o kom automobilu se radi. - Trebalo bi uskoro da se utvrdi kojim automobilom je nesrećni G. E. udaren, a potom i da se otkrije ko je bio za volanom. Takođe, utvrđuje se da li je u trenutku nesreće bilo očevidaca, koji bi mogli da pomognu u istrazi - objašnjava izvor.

(Kurir.rs/ J. I./ Foto: Ilustracija Dado Đilas )