Foto: Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

ABA LIGA

DEJAN MILOJEVIĆ: Pobeda protiv Krke za samopouzdanje pred KRK

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da bi pobeda protiv Krke mnogo značila njegovoj ekipi za samopouzdanje pred predstojeći Kup Radivoja Koraća u Nišu.

Košarka
> 13:08h

"U petak dočekujemo Krku kojoj je svaka utakmica do kraja lige ključna u borbi za opstanak i sigurno je da će dati sve od sebe da nas pobede u Sremskoj Mitrovici. Igrom kakvu smo prikazali prošle nedelje protiv Zadra ne može da se pobedi nijedan tim u ligi i verujem da će moja ekipa pokazati reakciju, pre svega u energiji na terenu a potom i u agresivnosti u odbrani", rekao je Milojević.

Posle 18 odigranih kola regionalne lige, Mega je na petom mestu sa skorom 9/9, dok je Krka do sada zabeležila pet pobeda i trenutno je na poslednjem mestu. ; "Ako nametnemo naš ritam i uspemo da iskontrolišemo skok, verujem da možemo do pobede koja bi nam značila na polju samopouzdanja pred Kup Radivoja Koraća koji nas očekuje u Nišu", rekao je Milojević.

Trener Mege na tom meču neće moći da računa na Adama Mokoku i Kostju Mušidija.

Bek Mege Andrija Marjanović istakao je da su energija i odbrana ključ za pobedu protiv Krke.

"Meč protiv Krke nam je jako važan, prvenstveno zato što moramo da vratimo ritam iz prvog dela ABA lige i ponovo krenemo u pobednički niz. Mislim da je sve na nama i ako, najpre energija i odbrana budu na visokom nivou, možemo doci do trijumfa u ovom meču. Mlada smo ekipa i zato moramo da dajemo sve od sebe u svakoj utakmici. Verujem u svoje saigrače i mislim da ćemo tek da pokažemo šta možemo", rekao je Marjanović.

Košarkaši Mege u petak dočekuju Krku u prvoj utakmici 19. kola ABA lige, a meč je na programu od 18 časova.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: