Foto: Printscreen

OKS STAO U ZAŠTITU SPORTISTA

OKS OSUDIO NAPAD HULIGANA NA VATERPOLISTE ZVEZDE: Olimpizam propagira širenje mira, ljubavi i tolerancije, zbog čega sport i jeste meta onih pojedinaca koji se tome opiru

Olimpijski komitet Srbije osudio je napad hrvatskih huligana na vaterpoliste Crvene zvezde.

Ostali sportovi

"U trenutku kada Olimpijski komitet Srbije sa mladim sportistima Srbije učestvuje u regionalnom projektu, Evropskom olimpijskom festivalu mladih u Sarajevu i Istočnom Sarajevu, koji ima za cilj spajanje naroda i vraćanje u stanje mira i međusobnog uvažavanja, imamo situaciju da pojedinci čine upravo suprotno.

Najstožije osuđujemo huliganski napad koji su vaterpolisti Crvene Zvezde doživeli u Splitu.

Olimpizam gaji najlepše ljudske i životne vrednosti i propagira širenje mira, ljubavi, tolerancije i razumevanja, zbog čega sport i jeste meta onih pojedinaca koji se tome opiru.

Olimpijski komitet Srbije ostaje opredeljen da pruži podršku i zaštiti, kako u ovom trenutku vaterpoliste Crvene zvezde, tako i sve sportiste Srbije, od bilo koje vrste nasilja", stoji u saopštenju OKS.

kralj skočio u morefoto: Printscreen

Da podsetimo,golman crveno-belih Aleksandro Kralj se spasao skočivši u more, ali su i on i Dušan Vasić i Miloš Maksimović izvukli deblji kraj i pretrpeli stres i povrede, kada ih je zaskočila grupa huligana splitskog kluba.

kurir.rs / kurir sport