Foto: Printscreen

PROLAZI KROZ PAKAO

KURIR OTKRIVA: Sestriću Gorana Ivaniševića prete smrću, jer je greškom označen kao organizator napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu! Evo ko je u stvari pokrenuo linč igrača iz Beograda

Konobar koji je dojavio napadačima gde sede vaterpolisti Crvene zvezde je sestrić legendarnog tenisera Gorana Ivaniševića, ali nije Ivan Lokica, kao što su hrvatski mediji objavili, a srpski preneli, već njegov rođeni brat Goran!

Ostali sportovi
> 21:33h

Porodica Ivana Lokice zbog ovoga je došla u neprijatnu situaciju, a Kurir je uspeo da stupi u kontakt s njegovom suprugom Sandrom.

- Naša porodica sada preživljava pakao. Mom suprugu Ivanu prete smrću, preko društvenih mreža stižu mu užasne poruke od navijača iz Srbije, a on s tim nema nikakve veze. Takođe, imamo decu i ne želimo da zbog toga imaju probleme u školi - priča nam Sandra Radunović Lokica i dodaje:

- Mi imamo mnogo poslovnih partnera iz Srbije, sada smo u velikom problemu i ne želimo da se naša porodica i moj suprug dovode u bilo kakvu vezu sa incidentom.

Otkriva da Ivan ima mlađeg brata Gorana, koji je zapravo osumnjičen da je javio huliganima da vaterpolisti Zvezde sede u kafiću na splitskoj rivi.

- Mi nemamo nikakvog kontakta s Goranom, moj suprug s njim ne razgovara deset godina. On je punoletan, ne zanima nas čime se bavi i šta radi.

Goran Lokica je jedan od vođa navijačke grupe Torcida.

(P. Gajić/Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: