Foto: Printskrin/IG

STRAŠNO

HRVATSKI FUDBALER NAPASTVOVAO PUTNICU U AVIONU, ODUZET MU PASOŠ! Marka Šimića policija privela po izlasku iz letelice (FOTO)

Hravtski fudbaler Marko Šimić priveden je u Australiji, jer je napastvovao jednu putnicu u avionu.

Fudbal
> 13:06h

Hrvatski fudbaler Marko Šimić (31) priveden je u Australiji zbog napastvovanja jedne devojke tokom leta, javljaju australijski mediji.

Hrvatskog napadača prijavila je putnica na letu iz Indonezije u Australiju i optužila ga za seksualno uznemiravanje.

Putnica se prvo se požalila osoblju u avionu, koje je pozvalo policiju, a kada je avion sleteo, Šimića je policija dočekala i privela kada je napustio letelicu.

foto: Printskrin

Šimić je malo poznat fudbalskoj javnosti, 2015. godine u Hrvatskoj je igrao za Inter iz Zaprešića, a u mladoj reprezentaciji Hrvatske saigrači su mu bili Lovren i Perišić.

U avionu je bio sa saigračima iz indonežanskog kluba Persija Džakarta za koji igra od 2017. godine i u kojem je velika zvezda. Putovao je na utakmicu protiv australijskog kluba Njukastl Džetsa u azijskom kupu.

Pošto što su ga policajci priveli čim je napustio avion, Šimić je u pratnji advokata izašao pred sudiju.

Iako je njegov advokat tražio da se sve ubrza, taj zahtev je odbijen uz obrazloženje da će tretirati ovaj slučaj kao i svaki drugi.

Šimić je pušten da se brani slobode, ali mu je oduzet pasoš do sledećeg saslušanja koje je na rasporedu 9. aprila, pa će se njegovi saigrači bez njega vratiti u Indoneziju.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: