Foto: Profimedia

SJAJNA IGRA srpskih košarkaša

JOKIĆEV TRIPL-DABL I KOŠ NA 0,3 SEKUNDE DO KRAJA ZA POBEDU PROTIV BOGIJA I BELOG! Bio je to srpski NBA okršaj za pamćenje! Naši momci su BLISTALI na terenu! (VIDEO)

Nikola Jokić je ponovo bio heroj Denvera! Srpski centar je na manje od sekund do kraja meča postigao koš za trijumf Nagetsa protiv sjajne ekipe Sakramenta 120:118.

Košarka
> 14:04h

Poslednji napad na meču imao je Denver, Nikola je preuzeo odgovornost, šutirao je i promašio, ali je iz odbojke na samo 0,3 sekunde do kraja meča uspeo da pogodi i tako donese svom timu novi trijumf na domažem terenu.

Sakramento je bio sjajan na ovom meču. Veći deo utakmice imali su prednost i delovalo je da mogu do trijumfa. U jdnom momentu imali su i dvocifrenu prednost, ali Denver se nije predavao. Meč je ušao u neizvesnu završnicu u kojoj se bolje snašao domaći tim.

Nikola Jokić je ponovo bio nezaustavljiv. Zabeležio je čak 12. tripl-dabl u sezoni (28. u NBA karijeri)! Utakmicu je završio sa 20 poena, 18 skokova i 11 asistencija.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Pol Milsap sa 25 poena i 13 skokova, dok je Bisli dodao 21 poen. Navijači Denvera su imali i dodatnog razloga za slavlje, pošto je ovaj meč obeležio i povratak na teren sjajnog pleja Ajzeje Tomasa koji je pauzirao čak 11 meseci zbog problema sa kukom. On je na svom debiju za Nagetse za 13 minuta postigao osam poena i upisao dve asistencije.

Sjajan meč odigrali su i srpski košarkaši iz redova Saramenta. Bogdan Bogdanović je za 27 minuta igre postigao 16 poena i upisao četiri skoka i dve asistencije. Nemanja je igrao 20 minuta i uspeo je da ostvari dvocifren učinak. Imao je 13 poena, tri skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Badi Hild sa 25 poena.

Denver je skorom 39/18 trenutno drugi na Zapadu, dok Sakramento nastavlja žestoku borbu za plasman u plej-of. Trenutno su deveti sa 30 pobeda i 27 poraza.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: