Foto: Promo

OD PONEDELJKA KURIR POKLANJA SANOVNIK U 4 DELA: Otkrijte značenje svojih snova

Zabava

Samo u dnevnim novinama Kurir, od ponedeljka, 18. februara, čeka vas poklon dodatak Sanovnik u 4 dela. Saznajte šta su snovi, šta o snovima treba da znate, naučite kako da tumačite ono što sanjate.

U dodatku koji ćete dobiti u ponedeljak, 18. februara, pokazaćemo vam kako da tumačite pojmove od A do C, u utorak od Č do J, u četvrtak od K do P, a u petak od R do Ž.

San je ključ ka ukupnoj ličnosti svake osobe. Za stručnjake on ima dubok smisao, zato što se kroz snove otkrivaju nagoni, problemi, kao i etika osobe koja sanja.

Lepi, živopisni, erotski, košmarni, veseli, melanholični, ali suštinski uvek misteriozni, snovi otkrivaju našu ličnost, oni predstavljaju slike našeg života, našu podsvest. Snovi odražavaju naše emocije, sadrže naša sećanja, otkrivaju naša nadanja, interesovanja, probleme, strahove, skrivene želje koje se ne usuđujemo da priznamo čak ni sebi. Nemaju svi snovi isti značaj. Neke pamtimo godinama. Takvi snovi nam pomažu da spoznamo sebe. Zahvaljujući snu čiji se sadržaj ponavlja, možemo da predosetimo ono što će se dogoditi. Tako dragocene snove koji su došli kroz vrata od slonovače ljudi su davno tumačili kao božje poruke. Potpuno su različiti snovi koji dolaze kroz vrata od roga. Oni su mnogo manje značajni. Nestaju čim se probudimo, kao šećer u jutarnjoj šoljici kafe, jer su uzrokovani preobilnim obrokom, položajem u kojem smo spavali ili onim što smo videli, čuli ili onim o čemu smo razmišljali tokom dana.

(Promo)