VESELA

DARA SE SNIMALA SA SINOM NA DAN ZALJUBLJENIH, ALI TU JE JOŠ JEDAN MUŠKARAC: Svim silama je pokušala da ga sakrije, ali ju je odao ovaj DETALJ! Evo ko je on (VIDEO)

Stars

Dara Bubamara čestitala je fanovima Dan zaljubljenih sa porodičnog ručka na kom je bila društvu sina Konstantina, ali i bivšeg supruga.

Dara i njen naslednik uživali su u hrani i doboroj atmosferi, pa je pevačica iskoristila priliku i snimila video čestitku za svoje pratioce na Instagramu. Vidno vesela i nasmejana, usnimila je sina i balone u obliku srca i to crvenih, koji su bili svuda oko njih, ali je vešto izbegla osobu koja je sedela preko puta nje.

- Lep porodičan ručkić. Srećan Dan zaljubljenih - poručila je Dara fanovima na Instagramu.

Naime, Dara je uživala sa sinom i bivšim suprugom Milanom Kesićem sa kojim je 2017. godine zvanično stavila tačku na brak.

foto: Printscreen/Instagram

Podsećamo, plavokosa pevačica i njen bivši suprug su, kako je i sama isticala, nakon razvoda ostali u dobrim odnosima.

"Ljudima u Srbiji nije jasan takav odnos, da te neko sa kim nisi godinama drži kao malo vode na dlanu. Mene Milan stvarno voli, poštuje i ceni. To je možda ljudima u Srbiji neverovatno, ali izgleda da sam to zaslužila, izgleda da sam dobar čovek", navela je Dara jednom prilikom.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Printscreen/Instagram