Foto: Dragan Kadić, Printscreen

OPASNICA

STANIJA DOBROJEVIĆ U ZADRUZI RASTURA VEZE: Rastaviću Davida i Anu! (FOTO)

Rijaliti

Stanija Dobrojević u "Zadrugu" je ušla navodno sa ciljem da rasturi vezu Davidu Dragojeviću i Ani Korać! Starleta je uverena da će joj pobeda biti osigurana jedino ako uspe da rastavi zaljubljeni par, saznaje Kurir.

foto: Printscreen

Nakon što je napustila rijaliti zbog zdravstvenih problema, Staniji je pala popularnost. Svesna da opet ulazi u rijaliti, Dobrojevićeva je dobro promislila šta bi to mogla da uradi da ostavi utisak.

foto: Printscreen Magazin In

- Stanija je dobar rijaliti igrač i taktičar, i zna kako se opstaje u rijalitiju. S obzirom na to da Vladimir nije s njom, ona je rešila da sama igra igru. Predstaviće se kao zauzeta devojka koja voli svog dečka, ali će se u međuvremenu zaljubiti, i to u zabranjenog muškarca - kaže izvor blizak starleti i dodaje:

foto: Printscreen

- Ona sada stalno potencira da ne bi bila sa zauzetim čovekom, da nju to ne interesuje, a na kraju će da ispadne da "od tog mača strada". Stanija se dogovorila s Vladimirom o tome, tako da on zna o čemu se radi, neće da ljubomoriše. Jedino kad uspe da zavede Davida, on će biti ljut i neće odgovarati medijima - kaže izvor.

foto: Printscreen

Starleta je već krenula u akciju i počela da se suptilno nabacuje Davidu. Ona sve to radi perfidno, da se ne vidi, ali da osoba na koju se usmerila zna.

foto: Printscreen

- Ko je gledao žurku, video je da je ona sve vreme bila oko Davida. Prvo je neobavezno ćaskala s njim, zagrlila ga, potom su igrali zajedno, ali sve s merom. Nikako da se odmah primeti nešto. Pa videli ste i kakvo je njihovo pomirenje bilo. Prišla mu je i kroz flert rekla da nema ništa protiv njega, već da su zbog Aleksandre imali problem. David je sve to prihvatao sa smeškom, svaku njenu zamerku i njen trud da se pomire - kaže izvor.

foto: Dragan Kadić, Printscreen

Upravo se pre neko veče pokrenulo pitanje odnosa između starlete i Dragojevića jer su mnogi gledaoci prozreli njen plan. Ona je to demantovala, ali se sve vreme smeškala.

foto: Printscreen Instagram

- Ne znam koliko puta da kažem da je ne volim zauzete momke, ne zanimaju me. Ja imam nekog napolju i ne zanima me David. Meni su on i Ana slatki - rekla je Stanija, a Koraćeva je besno ustala i rekla:

foto: Printscreen

- Ne plašim se ja Stanije! Znam da mene David voli i da je ne bi pogledao. Ne gledam u njoj konkurenta, niko mi neće oduzeti dečka. Ja tu devojku ne vidim u "Zadruzi", ona me ne zanima. Ne primećujem je jer je u lošim odnosima s mojom drugaricom.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto:

33 godine ima Stanija 24 godine ima Ana 30 godina ima David

Stanija preti Uništiću Anu Korać

foto: Printscreen

Stanija Dobrojević je pre nekoliko dana zapretila da ima informacije o Ani Korać koje bi ozbiljno mogle da je degradiraju.

foto: Printscreen Magazin In

- Tačno je da znam o Ani mnogo toga što ona ne bi volela da se sazna. Ali ćutaću. Neću to reći jer nisam takav čovek. Ako me bude dirala, onda ću da kažem sve! Ima da je bude sramota - rekla je Stanija i time nagovestila da cimerku drži u šaci. Koraćeva se na ovo samo kiselo nasmejala i rekla da ne zna o čemu Stanija priča.