Foto: westfalen-blatt.de, Dragan Kadić

tragedija

PIJAN LETEO PO PUTU! NOVI DETALJI JEZIVE NESREĆE! Pijani Nemac vozio 180 na sat pa se zakucao u ŠAULIĆEV auto! KOBNI SLED DOGAĐAJA uzrokovao tragediju!

Stars
> 23:07h

Pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći do koje je došlo tako što je pijani vozač udario od pozadi auto u kome je bio Šaulić.

Nakon završenog nastupa u Bilefeldu, gradu na severpoistoku Nemačke Šaban je sa muzičarima otišao u hotel kako bi pokupio stvari, a nakon toga se zaputio u aerodrom u Dizelodorf gde je imao rani jutarnji let za Beograd.

Nedaleko od grada gde je nastupao ispred njih se dogodio saobraćajni udes te je ta deonica puta bila zatvorena, a oni su bili prisiljeni da se zaustave ispred samog mesta nezgode.

foto: Printscreen westfallen-blatt.de, Dragana Udovičić

U tom trenutku vozač koji je bio u alkoholisanom stanju i bez vozačke dozvole je udario u vozilo u kojem se nalazio Šaban sa muzičarima Mirsadom Kerićem i Bobanom Stojadinovićem.

Od siline udarca, prema nezvaničnim informacijama, Šaban je doživeo teške telesne povrede, dok je Mirsad teško povređen a lekari se i dalje bore za njegov život. Boban Stojadinović koji je sedeo na zadnjem sedištu tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede.

Trenuci radosti... Šaban je dane provodio kraj reke foto: Ana Paunković

Kako pišu tamošnji mediji vozač koji je upravljao putničkim vozilom koji je udario u auto u kojem se nalazio Šaban upravljao je automobilom brzinom većom od 180 km na čas.

Kurir.rs/Blic/Lj. T./Foto: Westfalen-blatt.de, Foto: Dragan Kadić