Foto: M.S., Privatna Arhiva, Printscreen Facebook

borba za život!

MAJKA MU JE NASTRADALA U STRAŠNOM POŽARU, A MLADI NIŠKI REPER JE NA IVICI ŽIVOTA: Goranova borba nije gotova, lice mu je izgorelo potpuno, još je na aparatima!

Crna Hronika

Organizam Gorana Ilića Čonija, niškog repera i pesnika je odoleo prvim rizicima tako da se ovaj momak nalazi u boljem zdravstvenom stanju, mada je još uvek na aparatima za disanje. On je povređen u požaru 22. januara u zoru kada je u stanu izbio požar. Tada je izgubio majku Veru koja je bila nepokretna i koju je on pokušao da spase, ali zbog gustine dima nije uspeo. Požar se desio na poslednjem spratu u Ulici Milana Rakića 1a.

Kako nezvanično saznajemo, on je nedavno skinut s aparata za disaje, ali posle dva sata su lekari ponovo morali da ga priključe jer je vrlo otežano disao.

Njemu je izgorelo lice i nagoreli su disajni putevi što je vrlo opasno ali je prebrodio prve rizike.

- Teško idu naši pokušaji da ga oidvojimo od mašine za disanje. Još uvek smo optimisti za njegovo ozdravljenje koje je u nekim trenucima bolje - kazao nam je direktor Intenzivne nege gde je smešten ovaj mladić.

On se tog jutra borio kao lav, a pravo je čudo da je preživeo.

- Vatra je tog jutra buknula u trenutku kad su majka i sin spavali. Vera je potpuno izgorela u svom krevetu, a Goran je nađen bez svesti u hodniku kraj vrata. Pretpostavlja se da je on iz svoje sobe krenuo po nepokretnu majku kako bi je izneo na sigurno, ali se nagutao dima i u hodniku je pao u nesvest.

Tada je plamen i njega zahvatio i potpuno mu uništio lice - kaže naš izvor iz istrage.

M.S.