Foto: Dragana Udovičić, Vladimir Šporčić

PROBUDILA USPOMENE

NAJVEĆA TUGA JE ŠTO VIŠE NE MOGU DA GA GLEDAM I ČUJEM: Indira Radić je Šabana srela na aerodromu, otpevala mu jedan stari HIT, a ove reči pokojne legende joj sada odzvanjaju u ušima!

Stars
> 22:11h

Indira Radić prisetila se emotivnih trenutaka koje je imala sa pokojnim Šabanom Šaulićem, koji je preminuo posle saobraćajne nesreće u Nemačkoj.

Pevačica je porodici Šaulić izjavila saučešće u kući na Dedinju, a onda je otvorila dušu i priznala šta za nju predstavlja "kralj narodne muzike".

"Šabana ću pamtiti po svom detinjstvu, po pesmama koje žive. On je najveća legenda, najveća emocija. Tuga je što ga ne mogu gledati ili čuti, ali je ostavio pravo bogatstvo iza sebe", rekla je Indira, koja je poslednji put Šabana videla pre 3 meseca:

foto: Damir Dervišagić

"Šabana sam poslednji put videla na aerodromu pre 3 meseca. Imamo lepih uspomena, kada smo pevali na aerodromu. Moja omiljena pesma je "Lepi dani mog detinjstva", po tome pamtim svoje roditelje, to sam mu pevala, a on mi je rekao: "Ti si moj mali Šaban". To je nešto nezaboravno, za mene je on veličina svih vremena."

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Scena, Foto: Dragana Udovičić, Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: